PandArte

Itt a harmadik Blogger Shopping Day!!!

2014. május 09. - PandArte

Újra itt a Blogger Shopping Day!!! Harmadik alkalommal rendezzük meg mi, bloggerek, közösen ezt az eseményt, aminek a lényege, hogy megismerjük egymást, jól érezzük magunkat, miközben még divatos ruhákat és kiegészítőket is vásárolhatok, igen kedvező áron.

169.jpg

 

A BSD májusi helyszíne az Arena Plaza lesz, ami elég komoly lépés a rendezvénysorozatunk életében, hiszen így még többen megismerhetik. Nézzetek be hozzánk, mert a ruhatárfrissítésen kívül ismét érdekes programokkal is várunk benneteket:

- az ország legolvasottabb életmód bloggerétől, Farkas Viától az urban:eve szerzőjétől lehet tanácsokat kérni, az életvezetés minden területéről

- a L’école Fashion Make Up Academy szakértőivel az érdeklődők kipróbálhatják a legújabb sminktrendeket

- egy workshopon pedig nyakláncokat és karkötőket lehet egész nap készíteni, a megunt pamut pólókból

A WORKSHOPRA MINDENKÉP HOZZATOK MAGATOKKAL OLYAN PAMUTPÓLÓT,
AMI JÓL NYÚLIK!!!

blogger_shopping-kreatív-01.png

A résztvevő bloggerek, akiknek extra kedvezményes áron lehet majd megvásárolni a ruháikat és kiegészítőiket:

Festy in style, PandArte, SmizeDivat, Beauty Junkie, Style and Blog, Zipy, Fashion Prime, Masni, Nana's Fashion, Fifty pair of shoes, iEmma, Fashion is my cure

Természetesen a vásárlás most sem kötelező, bárkit szívesen látunk egy kis beszélgetésre is! Gyertek, találkozzunk, ismerjük meg egymást! : )

Az esemény időpontja: 2014. május 17. 10:00-20.00

Az esemény helyszíne: Arena Plaza, 1. emelet, az 576 Kbyte és a Garage Store közötti üzlet

A facebookon ezen a linken tudtok csatlakozni az eseményhez.

Legyél Te is a hírnökünk, oszd meg barátaiddal ezt a jó kis lehetőséget!
Ha az alábbi képet lemented, és felteszed a facebook, twitter vagy instagram oldaladra, használd a #bloggerdayHUN hastaget, ezzel sokat segítesz nekünk, amit nagyon köszönünk:)

Remélem hamarosan ott találkozunk!!!


blogger_shopping_instagram-b.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása