PandArte

Sminkeld akár Király Viktort vagy Palvin Barbarát!

2014. május 29. - PandArte

A hazai divatsmink oktatás első számú műhelye, a L’école, májustól a VAGHEGGI olasz fitokozmetikai termékeinek lelőhelye is. Engem is meghívtak a belvárosi sminksuliba, ahol megismerhettem a professzionális termékeket, a kis csapatot is, akik ott dolgoznak és a küldetésüket: itt a hallgatókkal megismertetik a szakma divatközpontú irányzatát, és komoly gyakorlati lehetőségeket is biztosítanak nekik! 

Ákost, Király Viktort és Kiss Ádámot például Alexa sminkelhette egy neves magazin számára 

PicMonkey Collagekk.jpg

" Sminkiskolánkat a L’école-t, Magyarországon elsőként azzal a céllal alapítottuk, hogy hallgatóinkkal megismertethessük a szakma divatközpontú irányzatát. Olyan diákok jelentkezését várjuk, akik a divat szerelmesei, ismerik azt, mindennapjaik szerves része.

Az elméleti és gyakorlati oktatás mellett a L'école gyakornoki lehetőséget is biztosít hallgatóinak nemzetközi és hazai divatanyagok fotózásain, divatbemutatókon, így a tanulók nem csak egy oklevelet kapnak a szakmai ismeretek elsajátításáról, hanem személyes élményeiken keresztül is belekóstolhatnak a divatsmink világába.

A képzés végére pedig saját portfóliót állíthatnak össze munkáikból, mely nagyban segítheti további karrierjüket. " - mondta Fazekas Richárd, kreatív igazgató.

PicMonkey Collagek.jpg

L'école munka a PLAYBOY EXCLUSIVE számára, Portrait editorial // MAN OF THE YEAR

photographed by Krisztián Éder
styling by Szilvia Csillag
make up by Richard Fazekas / L'école
make up assistant Alexandra Elbert / L'école

PicMonkey Collage_26.jpg

Photo: Éder Krisztián SP
Make up: Richard Fazekas@L'école
Hair: Kaszon Hortobagyi@Close
Make up assistant: Galambos Eszter@L'école

Ami pedig a VAGHEGGI termékeket illeti, mostantól bárki kipróbálhatja őket a L'école-ban, hiszen ott nem csak tanulni lehet! A Párizsi utcában található kis szalon mindenkit vár szeretettel, akinek szüksége lenne egy natúr, vagy alkalmibb sminkre, és tanácsadás is van náluk!

unnamed_5.png

Az olasz VAGHEGGI közel negyven éves tapasztalattal és folyamatos kutatómunkával állítja elő innovatív növényi hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumait, melyek természetes módon járulnak hozzá a bőr szépségéhez, tiszteletben tartva környezetünket is. Hagyományos olasz családi vállalatként indult 1975-ben, az első természetes kozmetikumokat gyártó olasz cégként. Akkor úttörőként kezdtek el esszenciális és minerálolajokat használni termékeikben, mára pedig  ez lett fejlesztéseik fő vezérvonala. 

LIME C-vitaminos termékcsalád.jpg

A felhasznált alapanyagok a legjobb termőhelyekről és a legideálisabb szezonban kerülnek feldolgozásra, a levendulát Provence-ból, a fehér agyagot Amazóniából, a Durvillea algát az antarktiszi Kerguelen szigetekről szerzik be. Nemcsak a hatóanyagok esnek át minden esetben szigorú ellenőrzésen, a beszerzés során a környezeti fenntarthatóság és a fair-trade szabályainak betartása is elsődleges a cég számára.

EMOZIONI Érzékeny bőrre ajánlott termékcsalád.jpg

 A VAGHEGGI számos termékvonalat kínál korosztálynak, bőrtípusnak és speciális igényeknek megfelelően, a több mint 300 féle termék közül pedig könnyen létrehozható egy személyre szabott bőrápolási program. Az INKA INKI dekorkozmetikai vonal a termékek alapanyagául szolgáló perui növényről, az Inka Inchiről kapta nevét, mely Omega 3, 6 és 9 többszörösen telítetlen zsírsavakat és E-vitamint tartalmaz, így megakadályozza a bőr kiszáradását, rugalmasságot kölcsönöz és antioxidáns hatású.

 

INKA INKI_Szemhéjpaletta_Class9500Ft.jpg

PicMonkey Collage_25.jpg

Májustól a teljes termékskála elérhető a L’école Divatsmink Akadémia Párizsi utcai üzletében. A nagyközönség 2014. június 6-án egy nyílt nap keretében ismerheti meg és próbálhatja ki a VAGHEGGI kínálatát.

10369179_438832852919901_5884051453346585945_n.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása