PandArte

Új divat! - Ideiglenes design tetoválások

2014. augusztus 07. - PandArte
Nyáron minden megengedett, még az ideiglenes tetoválások is, pláne, ha nem a rágó papírjából szedtük elő:) Külföldön már divat feltenni design tetkókat, akár csak, úgy egy szolidabb darabot hétköznapi viseletnek, vagy mondjuk egy egész kollekciót valamelyik fesztiválra! Itthon pedig két lány tervezett jó pár mintát nekünk, hogy mosolyt csaljanak velük az arcunkra.
PicMonkey Collage3_4.jpg
Szendrey Gabriella grafikus és Hoffmann Petra, a Stilblog alapítója különösen vidám közös projektbe vágott: néhány hónap gondolkodás és tervezés után elkészült a TATZ első hazai ideiglenes designer tetoválás-kollekciója. A nemzetközi design berkekben méltán népszerű műfaj hazai képviselője a lányok szellemiségét tükrözi – olyan kiegészítőt hoztak létre a hétköznapok számára, melyek nyomban mosolyt csalnak az arcokra. 
PicMonkey Collage_36.jpg
A TATZ kollekciója  5 témakörben, összesen 20 mintával indult, a négy mintát tartalmazó tematikus szettek darabjai kettes csomagban is elérhetőek. Az ideiglenes tetoválások természetes anyagból készülnek, biztonságosak és nem károsak az egészségre, 3-4 napig kiváló minőségben maradnak fent a bőrön.
PicMonkey Collage1_13.jpg
PicMonkey Collage4_2.jpg
A TATZ mintakínálata a tervek szerint a jövőben hazai tervezők minikollekcióival bővül. A kollekció darabjai megrendelhetők online a TATZ webshopjában, már kaphatók a NON+ Madách téri márkaboltjában, a Szimpla Design Shopban, az Insituban, és természetesen megtalálhatók budapesti design vásárokon és a Sziget Fesztiválon is.
hipster_skin.jpg
A meglévő kollekció darabjai mellett a TATZ B2B megoldásokat is kínál – cégek, rendezvények számára különleges igények alapján egyedi tetoválások is rendelhetők.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása