PandArte

Valódi nők a világhírű magyar tervezők ruháiban

2014. augusztus 14. - PandArte

Magyarországon eddig példa nélküli módon fogtak össze a világszerte elismert hazai designerek: Konsánszky Dóra, Léber Barbara, Szegedi Kata, Tomcsányi Dóri és Tóth Bori magyar nőknek segítenek abban, hogy merjék önmagukat felvállalva megmutatni, mennyire színes egyéniségek. A neves divattervezők ezúttal családanyákra és a konfekciómérettől eltérő testalkatú hölgyekre szabták kreációikat, s kivételes módon bepillantást engedtek műhelymunkájukba is egy-egy selfie-vel.

Valódi nők - nyertesek csoportképe.jpg

Tőle szokatlan módon selfie-vel mutatta meg Konsánszky Dóra, éppen min dolgozik mostanában. A világszerte elismert divattervező Léber Barbarával, Szegedi Katával, Tomcsányi Dórival és Tóth Borival fogott össze a valódi nőiesség jegyében, és sztárok helyett hétköznapi hősökre, azaz kismamákra, édesanyákra és nem szokványos konfekciómérettel rendelkező hölgyekre szabták egyedi ruhakölteményeiket.

Tomcsanyi Dori selfie (4).jpg

Tomcsanyi Dori muhely.JPG

Tomcsányi Dóri selfie és műhelye

Leber Barbara munka kozben (1).jpg

Léber Barbara munka közben 

Toth Bori ruhaterv.jpg

Tóth Bori ruhaterv

„A magazinok által sugallt hamis képek miatt egyre nehezebben fogadják el saját magukat az emberek. Pedig annyi minden lehet gyönyörű egy nőn! Az arc, a láb, a nyak, a hát vagy éppen a dekoltázs. Meg kell tanulni ezeket hangsúlyozni az öltözködésben. Ám mindemellett nagyon fontos, hogy legyenek sikerélményeink, s persze céljaink, amelyeket megvalósíthatunk” – árulta el Konsánszky Dóra, akit négy kolléganőjével együtt kért fel a Dove arra, hogy színes ruhákhoz kifejlesztett Invisible Dry dezodorának kampányához csatlakozva erősítsék a magyar nők önbizalmát, bátorítva őket arra, hogy kilépve szürke hétköznapjaikból, nőiességüket felszínre hozva mutassák meg színes énjüket. 

Az átlagosnál hosszabb lábbal rendelkező fiatal lány, aki nem talál magának nadrágot, pár hónapos csecsemő anyukája, a megszokott konfekciómérettől eltérő adottságokkal rendelkező hölgyek és két kisgyermek után rohangáló édesanya. Ők a Dove legújabb kampányának nyertesei, akiknek a magyar designerek tervezték és alakították át kreációikat.

Tervezői csoportkép.jpg

 A magyar tervezők 

A tervezési folyamat során a kisorsolt nyertesek és designerek hamar egy hullámhosszra kerültek, s a kialakult kölcsönös bizalomnak köszönhetően a hölgyek bátran igent mondtak a merészebb megoldásokra is. Így a nyeremény ruhaköltemények között van aszimmetrikus alsó, merészen dekoltált finom esésű ruha, gyönyörű csipkéből varrt szoknya, rafinált szabású felső vagy éppen szokatlan szabásvonalú, vagány kosztüm.

További képek (7).jpg

Szabó Judit 

Baraksóné Ékes Edit.jpg

Baraksóné Ékes Edit

„Sokszor nincs is kedvem bemenni az üzletekbe, mert nehezen találok olyan ruhát, ami tökéletesen áll. A kampánynak köszönhetően most viszont valódi királynőnek éreztem magam, ráadásul végre megmutathattam, milyen is vagyok én. Nagyon boldog vagyok, hogy van egy egyedi, rám szabott designer kreációm, ami inspirál arra, hogy bátran kísérletezzem a színekkel és fazonokkal, és a mindennapokban is merjem majd hangsúlyozni nőiességemet” – mondta az egyik nyertes hölgy, akinek szavaival a többiek is egyetértettek.

 Girstné Heimbuch Zita.jpg

Girstné Heimbuch Zita 

Dr Tóth Beáta.jpg

 Dr Tóth Beáta

További képek (4).jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása