PandArte

Megnyílt az első Santa Shop!

2014. december 03. - PandArte

Nagyon büszke vagyok arra a két fiatal leányzóra, akik kitalálták és meg is valósították az első Santa Shop-ot a Marriott Hotelben! Az egyik a barátnőm, így közvetlen közelről is tudom, hogy milyen sok munkájuk van abban, hogy egy pénzváltónak használt helyiségből varázsoltak egy gyönyörű, karácsonyi hangulatú üzletet és enteriőrt. Ez pedig még nem minden, hiszen ők válogatták össze azokat a magyar tervezőket is, akiknek a ruhái, táskáik, kiegészítőik mostantól elcsábítják az összes külföldi vendéget:)

_mg_8260.jpg

Megnyitotta kapuit a Marriott Hotelben található karácsonyi pop-up bolt, a Santa Shop. A bolt palettáját magyar tervezők termékei, valamint a szálloda mestercukrászának finomságai alkotják. A bevétel egy részéből az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványát támogatják a szervezők.

_mg_8224.jpg

_mg_8209.jpg

A bolt kínálata nagyon széles, a kedvezőbb árú karácsonyi nyomdáktól és játékoktól kezdve a drágább csipkecsodákig és vintage bútorokig, mindenki talál kedvére valót. A Laoni és Anna Amélie táskái, Abodi Dóra kulcstartói, Lilla Papai és a NON+ kényelmes ruhái, a Pucc kedves plüssfigurái vagy épp a Mylo Pillow nyugtató szempárnái, mind-mind kitűnő karácsonyi ajándékok lehetnek.

_mg_8204.jpg

_mg_8271.jpg

_mg_8345.jpg

_mg_8582.jpg

_mg_8211.jpg

Az üzletben nemcsak a kínálat, de a hangulat is különleges. Az enteriőrről Mojzes Nóra enteriőr stylist és Kosik Petra a projekt menedzsere gondoskodott.  “A Santa Shop hangulatát a klasszikus, modern és vintage elemek egyedülálló harmóniája adja meg” - meséli Nóra, és hozzáteszi: “Fontos volt, hogy az üzlet egész világa hívogató, letisztult, és melegséget árasztó legyen.” A boltban elhelyezett bútorok jelentős része felújított vintage darab, amelyeket a Vintage Chic és a Design Market biztosított, ezeket egészítették ki apróbb, ünnepi dekorelemekkel.

_mg_8602.jpg

Mojzes Nóra és Kosik Petra

_mg_8578.jpg

_mg_8161.jpg

 A Santa Shop január 5-ig várja látogatóit!

Tervezők: Anna Amélie, LAONI, LILLA PAPAI, Dora Abodi, PUcc Sweetwear, NON+, Mylo Pillow, ArtiStamp, MEI KAWA, Ginger Brownie,cselőmari, WeWood Hungary, Nemesi Anna Jewellery, Karman Jewelry, juhaszdora, Nora Sarman, Anna Daubner, Pocket Trailer, Piszli, nandi, Vintage Chic, Bonta Gáspár fényképek

Helyszín: Santa Shop,  Budapest Marriott Hotel, V. ker. Apáczai Cs. J. u.4.,

Nyitva tartás: 2014. november 24-től 2015. január 5-ig, minden nap 10:00-19:00 óráig

_mg_8265.jpg

_mg_8268.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása