PandArte

Letölthető karácsonyi csomagolás!

2014. december 11. - PandArte

Szerettelek volna meglepni Titeket egy kis aprósággal Karácsonyra, úgyhogy a legszuperebb grafikus barátnőmmel közösen, készítettünk egy PandArte-s ajándékdobozt és több üdvözlő kártyát mellé, amiket ingyenesen le tudtok tölteni és otthon összeállítani:)

3.jpg

Remélem hogy nektek is tetszenek a grafikák, mert szerintem nagyon aranyos kiegészítői lehetnek a karácsonyi ajándékozásoknak. A dobozba apróságok férnek bele, például ékszerek, egy pár kesztyű, édességek, telefontok, kis figurák vagy egy közepes határidőnapló...az ajándékkísérő pedig bármihez passzol:)

Így tudjátok összeállítani nagyon egyszerűen a dobozt!

1_1.jpg

A sablont egy klikkel le tudjátok tölteni, utána már csak egy színes nyomtató kell hozzá, na meg olló és ragasztó! Fontos, hogy ne sima papírra nyomtass, hanem egy kicsit vastagabb, jobb minőségre, hogy a doboznak legyen tartása. Egy vonalzó pedig jól jöhet majd, hogy az összehajtás könnyebb legyen.

2_2.jpg

Ahány példányt kinyomtatsz, annyi dobozod lesz:)
Egy nyomtatással pedig 6db ajándékkísérő kártyád lesz!

3.jpg

Nagyon köszönöm Pjeczka Edina grafikusnak a munkáját, akit remélem hamarosan már sokkal jobban be tudok nektek mutatni a blogomon, de addig is, itt találjátok a portfólióját.  Most pedig letöltésre fel!!!

Letöltés innen!

pandarte_doboz-01.jpg

pandarte_doboz-02.jpg

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása