PandArte

Így készülnek a legjobb telefontokok!

2015. január 08. - PandArte

Tavaly év végén egy nagyon jó kis workshopot szerveztem a Design I Do csapatával közösen. A résztvevők olyan telefontokokat készíthettek, amilyet csak szerettek volna:) Vagyis az került a hátlapra, ami számára a legfontosabb, legcukibb vagy legaktuálisabb. Érdekes volt megnézni, hogyan készülnek ezek az egyedi tokok, közben az is kiderült, hogy egy abszolút speciális fejlesztésű nyomtatóról van szó!

picmonkey_collage_8.jpg

Saját fejlesztésű UV nyomtató

A Design I Do 2012 óta készít itthon magas minőségű egyedi tokokat, most már 25 különböző készülékre! Olyan forradalmi UV nyomtatással készítik a hátlapokat, mely egy 3D-s kiemelkedő textúrát hoz létre a nyomtatás során. ( Ezt személyesen teszteltem le, amikor a kezembe vettem azt a telefontokot, amire a blogom logoját nyomtatták rá. ) A speciális nyomtatót egyébként a Veszprémi Egyetem Műszaki Informatikai karán fejlesztették éveken keresztül. Az UV fény pedig azért fontos, mert ennek a hatására egyből megkeményedik a festékréteg a tokon...csak úgy, mint a tömés a fogunkban:) 

picmonkey_collage_10.jpg

A workshopról

A workshop résztvevői nagyon élvezték ezt a lehetőséget. Kozmann György, a csapat vezetője, először mesélt pár mondatot a cégről, a technikáról, a számtalan lehetőségről ( hiszen fára, fémre, textilre és üvegre is lehet nyomtatni ezzel a géppel ), majd mindenki eldöntötte mit szeretne a telefonja hátlapjára tenni. Utána pedig nagyon rövid idő alatt el is készültek a tokok!

A garfikus ráilleszti az adott grafikát a megfelelő tokra és már küldi is az infokat a nyomtatónak...az a döbbenetes számomra, hogy ez a rendszer teljesen magától is működik! Ha érkezik egy rendelés a weboldalról, és minden a megfelelő módon van beállítva, akkor a gép úgy is elkészíti a tokokat, hogy senki sincs az irodában! ( Persze ez az éveken keresztül történő fejlesztéseknek köszönhető:))

unnamed_9__1.jpg

unnamed_8_.jpg

unnamed_1__2.jpg

unnamed_4_.jpg

picmonkey_collage_9.jpg

Több mint 2000 lehetőség 

Ha Ti is kedvet kaptatok egy személyes telefon vagy táblagéptokhoz, akkor nézzétek meg a cég oldalát, ahol közel 2000 ötletből tudtok válogatni, köztük magyar művészek alkotásai közül is! Köztük van Róth Anikó, Sápi Bea és Schall Eszter is:) 

Mutasd meg mit tudsz és népszerűsítsd magad!

A Design I Do-nál lehetőséget adnak arra, hogy saját munkáidat gyors és egyszerű úton népszerűsítsd és akár árulhasd is. Gyuriék szeretnék hogy a feltörekvő művészek megmutassák tehetségüket..hosszú távon egy kulturális fórumot terveznek létrehozni, hiszen a világ bármely pontjáról lehet náluk jelentkezni az ötletekkel.

920.JPG

Szóval a Design I Do egy fiatalos, nyitott és állandóan fejlődő cég, nagyon szimpatikusak,
öröm volt velük együttműködni:) 

10670267_576525332475872_8476803291590670840_n.jpg

10599164_562314967230242_4106892443874559972_n.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása