PandArte

Japán építészet táska formában

2015. április 13. - PandArte

Igazán különleges kollekciót készített a számomra oly kedves magyar tervező, Ács Ilona. A designer a kollekció tervezésekor összegezte mindazt, amit a modern építészet jelent a számára. Inspirációit a minimalista japán építészet kiemelkedő alkotásaiban találta meg. Erre utal a TATEMONO névválasztás is, ami japánul épületet jelent.

kamp_inyborito.jpg

„ Évekkel ezelőtt egy építész hasonlította táskáimat a modern épületek stílusához és tartott építész szemmel műelemzést róluk. Nem sokkal később ugyanezt emelte ki egy neves stylist is, amikor táskáim stílusvilágának lényegét határozta meg. Rájöttem, hogy eddigi munkáim nagy részére tudat alatt hatott ez a formavilág, ebbe a kollekcióba viszont már tudatosan emeltem át az építészeti szemléletmódot. "

laoni_kamp_iny_7.jpg

laoni_kamp_iny_6.jpg

" A minimalista formaalakítás keretein belül arra törekedtem, hogy ezek a táskák is jellegzetesek, felismerhetőek és egyediek legyenek, mint ahogy a rám ható épületek is azok.„

A TATEMONO kollekció táskáit a nemes alapanyagok és az egyszerű, geometrikus formák jellemzik. Színek tekintetében az élénk illetve finom földszínek dominálnak, erős kontrasztokkal párosulva.

laoni_kampany_101.jpg

laoni_kamp_iny_3.jpg

laoni_kamp_iny_8.jpg

A teljes kollekció megvásárolható a LAONI la STORE üzletében,
Budapest belvárosában, a VII. kerület, Klauzál tér 1. szám alatt.

Kreditek

Fotó: Liziczai Réka

Make-up: Schneider Anna

Hair: Szabó Mazsola

Model: Annamary ( Angelface )

LAONI Design

www.laoni.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása