PandArte

Stílusos őszi Kismama divat

2015. október 14. - PandArte

Az biztos, hogy közel öt éves bloggerkedésem óta ezt a posztot a legizgalmasabb megírni a számomra. Nagy boldogsággal árulom el nektek, hogy Anyuka leszek:) Egy öt hónapos kisfiút hordok a szívem alatt, aki napról napra szépen cseperedik és egyre többet mocorog a pocakomban...egy csoda az élet!

picmonkey_collage_22.jpg

A baba folyamatos növekedése azt is jelenti számomra, hogy be kell újítanom jó pár darabot a ruhatáramba...ráadásul nagyon fázós is lettem a terhesség alatt, úgyhogy a réteges öltözködés most kulcsfontosságú a számomra! Arról ne is beszéljünk, hogy mennyire az előtérbe került a kényelem szempontja:)

1_6.jpg

img_8502-edit.jpg

Kismamaként a kényelem mellett nem szeretnék lemondani a csinos, elegáns ruhákról sem, ezért örömmel szemezgettem a magyar tervezésű NON+ ruhák közül. A legújabb őszi - téli kollekcióban is a pamutos anyagok dominálnak, amik egyrészt komfortosak, másrészt pedig finoman nyúlnak is, így felveszik az egyre csak gömbölyödő pocak formáját!

picmonkey_collage1_8.jpg

Abszolút kedvencem a hosszított mellény, ami szoknyához, ruhához és nadrágos szettekhez is nagyon jól passzol. Csak úgy, mint az összes ruhánál, többféle színből lehet választani, de nekem most valamiért ez a jó kis élénk piros jött be a szürkével. 

picmonkey_collage2_3.jpg

Ehhez a szetthez egy magasított talpú TOMS cipőt választottam, ami tényleg nagyon kényelmes, és még nőies is. A nyakamba pedig Reményi Éva, vagyis eVe, rézből készült nyakláncát akasztottam. A legújabb ékszerkollekciójáról  korábban már írtam nektek. 

3_3.jpg

img_8581-edit.jpg

Szóval izgalmas változások előtt állok! A jövőben is folytatom a PandArte blogot és szemlélet módot, a posztjaim viszont egy kicsit kibővülnek majd baba design témákkal, vagy kismamákat érintő kreatív témákkal, a jövőre vonatkozóan pedig alkotói terveim is vannak:) 

img_8547-edit.jpg

Ruhák: NON+
Cipő: TOMS
Nyaklánc: eVe 

Fotók: Vivien Arato Photography

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása