PandArte

A legcukibb babahordozók - Minden baba ölelésre születik

2015. november 18. - PandArte

Kismamaként természetes módon egyre jobban érdekel minden, ami a babázással kapcsolatos:) Nemrég egy nagyon édes babahordozón akadt meg a szemem, ami olyan mint egy MaciBunda, pihe-puha, ráadásul többfunkciós! Használható babaplédként, hordozótakaróként és lábzsákként is...és van belőle pandás is!!!

ik.jpg

Kiderült, hogy a Mybabyhug készíti ezt a bizonyos bundát, de ahogy jobban belemélyedtem az oldalukba láttam, hogy ennél sokkal többről van szó. Lévai-Litter Évi babakendői, hordozói és pólyái nem csupán helyesen, és a legnagyobb biztonsággal, de még szemet gyönyörködtetően is ölelik azt, aki nekünk a világon a legfontosabb. 

Mybabyhug - Minden baba ölelésre születik 

Évi közgazdász, két leányzó, a három és fél éves Alíz és az egy hónapos Róza édesanyja:) Egészen az első lánya születéséig közgazdászként dolgozott, de a szíve mélyén mindig is jobban érdekelte a kreatív munka és a kézművesség, ezért még a munkás hétköznapokban, hajadonként kezdett el varrást tanulni egy kis varróműhelyben. 

Mikor kezdtél el kifejezetten babatextilekkel foglalkozni?

Az első lányom születésekor, annak ellenére, hogy terhesen még mereven elzárkóztam a hordozás gondolatától. Aztán megszületett Alíz lányom, aki nem csupán hasfájós volt, de ráadásul az a tipikus többemberes, letehetetlen baba is. A csodát nekünk a hordozás hozta meg, az első hordozós pillanatunktól kezdve minden egészen más lett. Elmúltak a sírós nappalok-éjszakák és kaptam egy vidám, világra végre kíváncsi babát, akivel ilyen módon lehullottak előttünk az akadályok, eljutottunk bármikor bárhová.

79cf7e76-6a13-4470-ba44-7b1a56fbc3ac.jpg

A problémám csupán a piacon kapható kvázi egészséges hordozókkal- hordozókendőkkel volt...számomra pont azt sugallta mind, ami miatt végül is elzárkóztam a hordozástól korábban, hogy ez valami szubkulturális, megfejthetetlen csoda, valami bűvészet-művészet, amihez minimum egyetemet kell végezni. De aztán rátaláltunk a Mei-Tai típusú hordozóra, ami egy ázsiai eredetű szintén soft babahordozó típus, a használata végtelenül egyszerű és ráadásul egészséges tartást is biztosít babának-mamának is. Ezt mi Alízzal hosszas kutatómunka után magunkra szabtuk dizájnban és konstrukcióban és annyira megtetszett a környezetünknek az újszerűsége, a stílusossága, hogy nemsokára sok-sok kismama kért meg a környezetemben, hogy nekik is csináljak valami hasonló szépséget.

38ed6238-6c6d-44f4-9687-4946dcc30a99.jpg

2875d99b-8508-4742-9d96-cefbef2b2056.jpg

Pontosan mivel is foglalkozik a Mybabyhug?

Műhelyemben egészen pontosan „ölelések” készülnek. Én azért hívom inkább így a termékeimet, mert ez egy nagyon szép átfogó kifejezés arra mivel is foglalkozom. Minden termék ugyanis az anyai ölelés élményét adja egész pici kortól totyogó korig. Az újszülötteknek vannak pólyáim, rugalmas hordozókendőim. A nagyobbaknak pedig speciális,méretre állítható ergonómiai babahordozók készülnek, ezek utóbbiak adják amúgy a fő termékvonalat, ez az amiben a Mybabyhug különleges és igazán egyedi.

Az én hordozóim egyrészről a különleges dizájn miatt igazi endorfinbombák az édesanyáknak-apáknak, nekem is az volt, és Rózival ismét az. A vásárlóim egytől-egyig azt mesélik nekem lelkesen, hogy mennyire imádják, hogy megnézik őket az utcán, hogy a ruhatárukhoz tudják illeszteni, hogy a babával bármikor bárhová eljutnak, nem kell programokat lemondani, van kezük magukra és a háztartásra baba mellett is. Ráadásul még apával sem kell kompromisszumot kötni, mert, ha szeretnék, ők külön dizájnt tudnak kérni a hordozó másik oldalára. Az én hordozóimban apukák is büszkén hordoznak és meg kell, hogy mondjam borzasztó sármosak tudnak lenni ezek az urak:)

Másfelől az igazán különleges a hordozóimban, hogy az utóbbi években komoly fejlesztések eredményeként megoldottuk, hogy állítható méretűek legyenek, azaz együtt nőnek a babákkal, biztosítva ezáltal minden életszakaszban a megfelelő ortopédiai tartást és mindeközben még a dizájnban sem kell kompromisszumot kötni.

4cfa0cd3-a8e4-4056-95a6-a94a1ac65e28.jpg

picmonkey_collage_35.jpg

10987694_395914117256330_4303999425125091990_n.jpg

Az izgalmas a Mybabyhug világában az, hogy végre tényleg a magam ura lehetek. Ha van egy új kollekció vagy új termékcsalád mind mind hosszú ötletelés és múzsagyűjtés után fogannak meg és kelnek életre. Imádom, hogy minden fantáziámat kiélhetem és tényleg csak kvázi rajtam múlik a „siker”. Itt én lehetek egyszerre minden és ettől olyan szerelem nekem: a közgazdász, a grafikus, termékfejlesztő, az eladó, a postás.. minden egyszerre. Sokszor nagyon fárasztó két gyerkőc mellett, de ha nem élvezném ennyire, már rég nem csinálnám…és a lényeg az egészben az a sok-sok mosolygós boldog babafotó, amit kapok a vásárlóimtól, hogy mennyire imádják az ölelésüket.

Te tervezed és varrod is ezeket a termékeket? 

Valójában maguk a vásárlók tervezik a saját ölelésüket, hiszen van egy tervezőalkalmazásunk, ahol a variációk száma több millió is lehet. Itt babahordozót és hozzá illő pólyát is tudnak tervezni. A dizájnnak kulcsszerepe van nálam, ezért nálam is kollekciók vannak időszakonként, igazi kézzel készült, egyedi limitált szériák. Hordozóimmal sikerül azokat az édesanyákat megszólítanom, akik egykori énemhez hasonlóan gondolkoznak a hordozásról, és mikor nem tudnak ellenállni egy-egy darabomnak, csak használat közben döbbennek rá mekkora ajándék is valójában a hordozás, mennyire meg tudja változtatni egy család életét.

Mik a kedvenc termékek?

Az állítható babahordozók nagyon kedveltek, ezeket különféle konstrukcióban is elérhetik a vásárlók, mint például a tépőzáras derékkal vagy csatos vállpántokkal. De most van egy időszakos termékünk a MaciBunda, ami használható babaplédként és hordozótakaróként is, ezt most így a hideg beálltával nagyon szeretik a babák.

A Mybabyhug oldalán nagyon sok hasznos tippet is kaptok az egészséges babahordozással kapcsolatosan!

picmonkey_collage3_5.jpg

11059922_470532053127869_7807037457645550111_n.jpg

66402255-73fe-4804-a94d-baee87912edf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása