PandArte

A legújabb nyelvtanulási trend - Go local!

2016. augusztus 14. - PandArte

Ha létezik kézműves fagylalt, kézműves csokoládé, kézműves sör, akkor, létezik kézműves szervezett utazás is, hiszen az amazenglish utakon a tömegturizmussal szemben egyfajta, ˝go local˝ utazási filozófia valósul meg. Egyedien összeállított utazásokat szervez két fiatal Angliába, tele " helyi " élménnyel, amit intenzív nyelvtanulással kötnek össze:)

unspecified-26.jpeg

Amazenglish - ezzel a beszédes névvel indította útjára nemrégiben két lelkes, kreatív és vállalkozó szellemű fiatal Travel&Learn szellemiséget képviselő utazási projektjét. A start-up kezdeményezés által az élményekre nyitott, felfedezni és angol nyelvet tanulni vágyók egész hetet felölelő utazásokon vehetnek részt. 

Réka, aki egyébként angol tanár, és András, a két alapító tag. Körutazásaikon a nyelvtanulás a szó szoros értelmében összekapcsolódik a világjárással. Minden utazás egyedien összeállított, és a minőség érdekében a létszám limitált: 10-12 fős csoportként csöppenünk bele a meglátogatott régiók életének forgatagába. Helyi történelmi élmények, kulináris élvezetek, kirándulások és sok kaland várja a résztvevőket:)

unspecified-20.jpeg

unspecified-21.jpeg

Íme néhány kiemelt pillanat, ami megtörténhet és meg is történik velünk ezeken az utakon, hiszen Rékáék olyan helyekre visznek mindenkit, amit nagyon jól ismernek már ők maguk is!

unspecified-12.jpeg

Ledobjuk a biciklinket egy ökofarm pajtája mellett, hogy olyan házi készítésű sajtokat és cidert kóstoljunk helyi angolok társaságában, amilyet azelőtt még soha.

unspecified-14.jpeg

Egy óceánparti ír pubban a zenészekkel együtt énekeljük újdonsült kedvenc dalunkat, amit épp az előző napon tanultunk meg anyanyelvi tanárunktól, hiszen a tanárok maguk is angolok.

unspecified-23.jpeg

unspecified-22.jpeg

unspecified-25.jpeg

Esőkabátunkba bújva a tengerparton túrázunk, miközben a legkevésbé sem zavar minket, hogy aznap hányadszor süt ki a Nap, vagy épp ered el az eső. Az óceáni éghajlatot itt testközelből teszteljük és tiszteljük.

unspecified-10.jpeg

A szálláson a kandalló mellett végre úgy lazíthatunk, ahogy arra már régóta vágytunk, és végre tejjel ihatjuk az Earl Grey-t.

unspecified-15.jpeg

A River Cottage TV-sorozat forgatási helyszínén, a VIP teremben maga a séf mutatja be nekünk helyi, szezonális hozzávalókból készült exkluzív ebédünk fogásait.

Hogy veletek is megtörténhessen mindez, érdemes ellátogatnunk a weboldalra, ahol első lépésként tájékozódhattok az utak részleteiről, böngészhettek az előző résztvevők élménybeszámolói között, illetve még többet megtudhatunk az amazenglish küldetéséről. 

unspecified-17.jpeg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása