PandArte

Készítsd el saját kezűleg gyönyörű bőrtáskádat!

2016. november 21. - PandArte

Csajoook, ha táskarajongók vagytok, ezt imádni fogjátok:) Végre ismét készíthettek igazi designer darabokat a Béta workshopon! Idén utoljára állíthatjátok össze saját, egyedi bőrtáskátokat, úgyhogy érdemes kihasználni a lehetőséget december 3-án, szombaton!
thebetaversion_pandarte_workshop_01z.jpg

Ezen a workshopon egy egyedi bőrtáskát készíthettek el, amelyet a TheBétaVersion védjegyévé vált, lyukasztott mintával díszíthettek. A táska alapszíne fekete, amelyet a kedvenc tónusaitokkal kombinálhattok! A Béta műhelyében többféle színű fedélrész, és számtalan árnyalatú bojt áll majd a rendelkezésetekre, így biztosan megtaláljátok majd a kedvenceiteket:)

thebetaversion_pandarte_workshop_05_1.JPG

thebetaversion_pandarte_workshop_09_1.JPG

thebetaversion_pandarte_workshop_02_1.JPG

De hogyan áll majd össze a táska, ha kiválasztottátok a színeiteket? Mindenben Rainer Zsófi, a márka tervezője segít majd nektek! Ne izguljatok, még varrnotok sem kell! A kiszabott bőrt egy egyedi, fűzött összeállítási módszerrel lehet majd összeilleszteni- ez a megoldás nem csak különleges és mutatós, de egyben bárki által könnyedén elkészíthető:) ( a fenti képen ezt láthatjátok is a táskák oldalán ).

A táskához egyébként tartozik egy levehető vállszíj is, így vállon átvetve kényelmesen viselhető. Méretéből fakadóan egy igazi bulizós darab, amelybe beleférnek a legszükségesebb dolgok, amelyekre csak szükség lehet egy emlékezetes estéhez! A táska pontos mérete 18 x 15 x 4 cm (szélesség x magasság x mélység).

Választási lehetőségek

 

- a táska alapja, amin a minta lesz, fekete színű bőrből készül

- a táska fedélrészének színe választható: a képeken látható árnylatok állnak majd nagyobb mennyiségben rendelkezésre, de ezeken kívül egy-egy meglepetés-színre is számíthattok:)

- a lyukacsos minta is választható ( 3 féléből )

- a díszítő bojt színeit is a táskához igazíthatjátok majd:
lesznek a fedélrészhez illeszkedő bojt-alkatrészek, de ezeken kívül számtalan árnylatú bojt alapanyagból válogathattok majd, így garantáltan nem készül két egyforma táska!

thebetaversion_pandarte_workshop_01.JPG

thebetaversion_pandarte_workshop_04.JPG

 Jelentkezés

Helyszín: TheBétaVersion műhely,
1111 Budapest, Budafoki út 22., 4. emelet 20., 55. kapucsengő)

Időpont: 2016. december 3. szombat

Választható időpontok: 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00

Férőhely: 4 fő / időpont

Időtartam: kb. 1.5 óra

Ár: 25 000 Ft, amit a helyszínen rendezünk

Jelentkezés: a pandarteblog@gmail.com címre írd meg nekem, hogy melyik  időpontra szeretnél jönni. 

Az egyik korábbi workshopról itt láthattok egy hangulatos videót is:)

Várunk Titeket Szeretettel! 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása