PandArte

GrincsFa workshop!

2016. november 28. - PandArte

Készítsetek velünk vidám GrincsFákat! Erről a workshopról egy közel egy méteres manófával mehettek majd haza, ami látványos dekorációja lehet otthonotoknak:) Természetesen most is mi biztosítunk minden alapanyagot!

picmonkey_collage_100.jpg

Anyukám hívta fel a figyelmemet arra, hogy milyen sokat szeretitek ezeket a cuki GrincsFákat, és addig addig mondogatta, hogy szervezzek ilyen workshopot is, amíg végül beadtam a derekam:) Teljesen az győzött meg, amikor láttam élőben is hogyan készül, és hogy mennyire örül neki az új tulajdonosa! Tényleg nagyon jól néznek ki, és sokáig megmaradnak!

img_6246.JPG

A GrincsFa egy vizes oázisban áll a kaspóban, amit hetente elég újra meglocsolni. A fa alapja az úgynevezett zanót, ami egy sűrű vesszejű cserje, nagyon finom friss illattal! Ezt még ki lehet egészíteni különböző tuja növényekkel. 

A workshopra mi hozunk minden alapanyagot, a kaspót, az oázist, a zöldeket és a rengeteg dekorelemet, amikkel aztán igazán egyedivé varázsolhatjátok a saját manófátokat:) A képeken láthattok pár mintát amik nemrég készültek a Natura Hill Zebegényben tartott foglalkozásunkon. Szóval, ha van kedvetek velünk elkészíteni egy ilyen látványos és illatos karácsonyi díszt, akkor íme a részletek!

img_6245.JPG

Jelentkezés

 

Időpont: december 17. szombat 
16:00 BETELT!!! 18:00
( egy foglalkozás kb. két óra hosszú )

Helyszín: HellóAnyu családbarát közösségi tér és kávézó
1077, Budapest, Csányi utca 7.

Ár: 6000 Ft

Jelentkezés: 
írd meg a pandarteblog@gmail.com címre,
hogy melyik időpont lenne számodra a megfelelő

Várunk Titeket Szeretettel:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása