PandArte

Merész és játékos táskák!

2017. május 02. - PandArte

Hatodik éve írom a blogomat, így nagyon sok hazai tervezővel találkoztam már, de szerencsére soha sem fogynak el:) Nagyon örülök, amikor megismerhetek egy új tehetséget, számomra legalább is hatalmas meglepetés volt Siető Linda táskatervező, akit most be is mutatok nektek!

picmonkey_collage_123.jpg

Nem is értem, eddig hogy nem hallottam róla, hiszen Siető Linda, aki egyébként a MOME-n végzett, LINDASIETO márkáját pedig már hét éve, 2010-ben alapította. Az olasz bőrökből, magyar gyártói háttérrel készülő, kontrasztokkal játszó, elegáns-nyers darabok az elmúlt szezonokban külföldi kiállításokon valamint a magyar mellett a nemzetközi divatsajtóban is többször szerepeltek (Design-Milk, Collezioni Accessori, Vogue.it                                                                                                             
Én a MOM Park Designer Pop Up! shopjában találkoztam először vele és a munkáival, és hát egyből megtetszett az egyedi látásmódja, és a merész, játékos stílusa. Meg is találtam a kedvencemet, ezt a kis válltáskát, ami nagyon finom puha bőrből készült, a színe pedig imádnivaló. Tudjátok olyan, ami alkalmazkodik ahhoz a ruhához, ami épp rajtad van, egy kicsit mindig más árnyalatot mutat meg magából!

img_9127.JPG

Linda stílusára egyébkánt jellemző, hogy a tárgyak karakterét a sokszor egymással ellentétes ezért egymást kiegészítő, rétegződő elemek alakítják. Vadabb vagy épp elegáns részletek, lágy és kemény formák adnak teret a táskák használóinak, hogy pillanatnyi érzése szerint illeszthesse a kiegészítőket az öltözékébe.

1_10.jpg

9_3.jpg

3_9.jpg

14.jpg

A legújabb kollekció -  Alternate Angles – 2017 Tavasz-Nyár

Az új kollekcióban a márkára jellemző markáns formák az eddigieknél hanyagabb, lazább irányba mozdulnak,a különböző stíluselemek keverésével karakteres, mégis jól variálható kiegészítők születtek.

A kollekció címe ( Alternate Angles ) átlós vagy egymással szembenálló szögeket, éleket jelent. Linda izgalmasnak találja, hogy más-más nézőpontból eltérő következtetések vagy jelenségek tűnhetnek igaznak egy időben. A tervezés során a tárgyakban egy egyéni stílusmixre törekedett, a besimuló halvány táskákon határozott, kontrasztos elemek is megjelennek, a kemény vonalak puhább anyagokkal békülnek, a klasszikus formák pedig itt-ott ívesen megtörnek.  

7_4.jpg

5_5.jpg

Az új minitáskák ékszerszínek helyett semleges menta, világos-rózsás, tejeskávé és acélszürke mellett kontrasztos fekete-világos és vibráló kék színekben készültek, belsejük a külsővel megegyező olasz bőrrel bélelt, egy mindennapi legfontosabb tárgyainkat rejtő titkos dobozkához méltóan. A fedél íves bevágásai látványelem mellett csuklópántként is funkcionálhatnak.

A borítéktáskák is új irányokba tartanak, stílusban semlegesebb és nagyvonalúbb formákkal, szélesebb pánttal és eltolt körvonalakkal. Az alkalmazkodóbb színek (halvány menta, fémes szürke) a vonalak karakterességét fogják vissza és teszik könnyebben az aktuális öltözékhez illeszthetővé a clutchokat, a lányos poros rózsaszín darabot viszont élénkvörös kézzel festett élek teszik izgalmasabbá. A több szezon óta egyik legnépszerűbb modellük, a klasszikus, közepes méretű válltáska új vágott fedélmintával frissült idén. 

6_6.jpg

11.jpg

Az új és előző kollekciók válogatott darabjai elérhetőek Budapesten a TheGardenStudio-ban, Győrben a Lemon Store-ban,és online a márka webshopjában.

Alternate Angles – 2017 tavasz-nyári kollekció kampány kreditek:

Fotó: Liziczai Réka
Haj: Szabó Mazsola – Microphone Hair
Smink: Schneider Anna
Modell: Carol – Visage Model Management
Casting: Rea Farkas
Ruha: DAIGE
Cipő: WXY

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása