PandArte

Ékszerek nyaralásra tervezve!

2017. június 20. - PandArte

A nyárban az egyik legjobb dolog, amikor végre nyaralhatunk, ráadásul vízparton!!! A másik legjobb dolog, hogy sok szép színes ruha közül válogathatunk, amikbe csak gyorsan belebújunk, felkapunk hozzá egy - egy szép ékszert és már mehetünk is a dolgunkra! A városba, a vízpartra, buliba vagy egy teraszos kávézóba a barátnőkkel:)

picmonkey_collage_140.jpg

Az én kedvencem a türkiz szín, ami nem nagy titok, ez a blogomon is látszik:) Nyáron ha lehet mindig van rajtam valami, ami ebben a színben pompázik...ha nem a ruhám, akkor a kiegészítőim! Nagyon megtetszett a PANDORA nyári kollekciója, ahol a tenger és óceán színei és formái is dominálak. 

38_w.jpg

39_w.jpg

A karkötőmön például kagylós és tengeri csillagos, lógós charm van középen, amihez én most két halacskás charmot is választottam, amiket kék és zöld színű tűzzománccal díszítettek. Ezek az apró részletek teszik igazán mozgalmassá a víz alatti világot! Az egész pedig egy rugalmas, könnyű bőralapra van felfűzve, ami ilyenkor nyáron nagyon kényelmes.

18_w.jpg

A vállnélküli ruha miatt mindenképpen választottam még egy nyakláncot is, ami szépen hangsúlyozza a dekoltázst. Ilyenkor nyáron a lebarnult bőr és egy szép, mutatós, de szolid nyaklánc a legjobb kombináció:) 

Egy ezüstös kagylóhéj, egy szikrázó pálmafa, és egy csillogó farkú, zöld-kék halacska rejtőzik most ebben a lebegő medálban. Ezek apró emlékei lehetnek a nyaralásunknak, amiket aztán egész nyáron élmény viselni!

32_w.jpg

Ha ennél még színesebb ékszerekre vágytok, és hát miért ne, hiszen nyáron minden megengedett, akkor igazi trópusi paradicsom ihletésű, kézzel megmunkált sterling ezüst charmokat is találtok a kollekcióban! Lila, sárga, rózsaszín és zöld tűzzománc szikrázik rajtuk. A nyaralás örömeit egy ikonikus ananász, egy koktél és az elmaradhatatlan napszemüveg szimbólumai jelenítik meg.

Ezekkel az ékszerekkel, amiket mi választhatunk ki és állíthatunk össze, megőrizhetjök szívünkben a nyári pillanatok emlékeit és már készülhetünk is a következő kalandra:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása