PandArte

Zanzibári natúr kozmetikumokat teszteltem!

2017. június 26. - PandArte

A ZanZa Natural Cosmetics termékeit az Indiai Óceán szigetvilága inspirálta, ezek közül is legfőképpen Zanzibár varázslatos természeti értékei mutatkoznak meg natúrkozmetikumok formájában. Én is teszteltem a Turmeric szappanjukat, a citromfüves test és hajápló olajukat és a kókuszos, tengeri sós testradírjukat!

img_0447.JPG

Mindjárt olvashatjátok is a véleményemet, de előtte érdemes kicsit megismerni a háttérsztorit, ami szerintem nagyon mókás:) Nem túl szokványos dolog ugyanis, hogy egy FÉRFI, a családi nyaralás alatt annyira beleszeret a szálláson található szappanba, hogy egyből elhatározza, itthon is szeretné ezt használni, de amikor rájön, hogy nálunk nem kapható, elhatározza, hogy forgalmazni fogja! Győzővel ezt történt, mégpedig Zanzibáron, ahol egy olyan natúr szappan varázsolta el, ami tengeri hínárból, kókuszolajból, méhviaszból és vízből készült! A teljes sztorit itt olvashatjátok:) 

Szóval Győző eltökélt szándéka lett, hogy Magyarországra sőt Európába hozza azt a csodát, amit Afrika természeti kincsei adhatnak a szépségápolás területén nőknek, férfiaknak és gyermekeknek egyaránt.

dsc_08961.jpg

A ZanZa natúr kozmetikumok kínálatában szappanokat, masszázsolajokat és testradírokat találtok. Vannak, amiket itthon készítenek, amihez az alapanyagok egy részét külföldről, másik részét itthonról szerzik be, és vannak olyanok, ezek a seaweed termékek, amik már kész állapotban érkeznek egyenesen Zanzibárról. A lényeg, hogy mindegyik természetes alapanyagból készül, a lehető legbőrbarátabb összetevőkkel!

img_0448.JPG

img_0445.JPGTeszteltem

A három termék közül talán a legnagyobb kedvencem a tengeri sóval gazdagított Coconut&Seasalt testradír volt! Elképesztően jó, friss illata van, nagyon szépen távolítja el a tengeri só az elhalt hámsejteket, és ami a lényeg, a kókuszolaj miatt ápolja is közben és utána a bőrt! Én a lábszáramon teszteltem, ott szokott szárazabb lenni a bőröm, és akad néhány benőtt szőrtöszőm is, amikre jótékony hatással volt.

A citromfüves haj és testápló olaj volt a másik bevált dolog:) Imádom egyébként a citromfű illatát, azért is választottam ezt! Eleinte kicsit féltem, hogy mennyire lesz intenzív az illóolaj, és hogy mennyire marad olajos a bőr utána, de tényleg nagyon eltalálták az arányokat! Ez egyébként 100%-os, teljesen natúr kókuszolaj, amit használhatunk masszázsolajként, hajpakolásként, természetes sminklemosóként, vagy a fürdővízbe csepegtetve, szóval elég sokoldalú! 

18425041_175521019638847_322627280130017937_n.jpg

A turmeric szappan is igazi meglepetés volt! Abban szűz kókuszolaj, méhviasz, tengeri fű, desztillált víz, és kurkuma gyökér kivonat van. A kezemet mostam vele folyamatosan, és nagy meglepetésemre nem szárította a bőrömet, mint a legtöbb szappan! Sőt, ápolta, a méhviasznak köszönhetően:) Az illata pedig nagyon visszafogott, talán nincs is neki, amit imádok, mert nagyon érzékeny vagyok arra, ha a kezemen ragad egy erős illat. Telitalálat, komolyan! Aki szeret szappannal fürdeni, azoknak is ajánlom, de inkább csak heti pár alkalommal, mert szemcsés, így egyben radírozza is a bőrt, amire napi szinten azért nincs szükségünk. 

18581637_181844849006464_1949220485064419746_n.jpg

 Új, saját gyártású ZanZa szappanok!

Ellentétben a zanzibári seaweed szappanokkal, a ZanZa szappanjai nem szemcsések, teljesen sima a textúrájuk. Ezek közül nyárra a Fruity Juice-t ajánlom, ami egy citrusos-mandarinos energizáló szappan. Oh my bloom névre keresztelt társa kellemes virágos vidám kis szappan:) A cool cucumber is szuper, ami egy uborkás, nagyon frissítő szappan, férfiak is bátran használhatják!

19399379_200124120511870_216541161426306495_n.jpg

Szóval, ha natúr kozmetikum rajongók vagytok, érdemes kipróbálni ezeket a termékeket, mert szerintem tudnak újat mutatni a már bevát kedvencek mellett is:) Ha most szeretnétek tesztelni őket, 10% kedvezményt kaptok, csak a megrendelésnél használjátok a pandarte kuponkódot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása