PandArte

Green therapy - NON+ Őszi kollekció

2017. szeptember 17. - PandArte

Elképesztő, hogy a NON+ tervezője szezonról szezonra mindig meg tud újulni, de úgy, hogy közben állandó értékeket képvisel. Ezért is nagyon szeretem Kiss Sarolta ruháit:) Mutatom is az őszi kollekciót, aminek a hatására már én is elkezdtem vágyakozni a zöld színre, pedig előtte szinte észre se vettem az ilyen ruhákat!

21271264_10154872061206127_714057965541711849_n.jpg

 GREEN THERAPY

A tikkasztó és fülledt nyári időszak után, jólesik egy kis lecsendesedés. Az ezernyi színben pompázó őszi természet hangulata ihlette Kiss Saroltát, a NON+ tervezőjét hogy megálmodja a márka 2017-es őszi szezonját fémjelző GREEN THERAPY kollekciót.

„A természet ereje lenyűgöző. Körülvesz, átölel, megnyugtat, letisztít, segít befelé figyelni, lecsendesedni. Föld színek, visszafogott formák, puhán simogató kellemes anyagok jellemzik az őszi gyűjteményt” - mesélte Saci. Ahogyan a NON+ daraboktól megszokhattuk, ebben az esetben is olyan egyedi és karakteres szettek készültek, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Az image fotók jól szemléltetik, hogy a mindennapokban hordható igényes darabok, milyen tökéletesen illeszkednek a természet világába. A képeken úgy tűnik, mintha egy modern, önmagával és a természettel is összhangban élő tündér elevenedne meg.

nonplusz_2017osz_1.jpg

760w.jpg

nonplusz_2017osz_2.jpg

760w_1.jpg

nonplusz_2017osz_6.jpg

A lookbook képeken továbbra is a NON+ megszokott modellje látható, de ebben a szezonban a kampányképekhez olyan különleges lányt kerestem, aki rövid frizurájával a vagányságot is képviseli” - mesélte tovább Saci. Az őszi kollekcióra is jellemző letisztult, kényelmes, lezser ugyanakkor vagány vonalvezetés segít megtalálni, kihangsúlyozni viselője személyiségét, felszínre hozva annak saját egyedi stílusát.

A megújulás mellett nem kell felülnünk a divat mulandó hullámaira: inspirálódjunk, építkezzünk belőle, de csak azt illesszük gardróbunkba, ami hozzánk a legjobban illik. Az öltözékünk az, ami összeköt a környezetünkkel – vagy éppen elválaszt tőle. Rajtunk múlik! Fontos tudni, hogy kik vagyunk, merre tartunk, és mit akarunk magunkról üzenni a világnak. A NON+ ezt az életszemléletet ülteti át a ruhák nyelvére, fogalmazza újra a minimalizmust, a visszafogottságba rejtett vagányságot.

picmonkey_collage_160.jpg

„Engedd, hogy erőt adjon, segítsen magadra találni, hogy közelebb kerülj belső egyensúlyodhoz. Szánj időt magadra, pihenj meg egy percre, figyelj befelé. A legizgalmasabb utazás mindig belül történik. Green therapy - tapasztald meg te is.”

picmonkey_collage6_5.jpg

picmonkey_collage9_1.jpg

nonplusz.hu

Fotó: Rab Roland
Modell: Nemcsics Dorina
Stylist: Füster Anett
Smink/haj: Fülöp Zsófi
Tervező: Kiss Sarolta
Ékszerek: NYD
TÅSKA Cipő: mahabis

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása