PandArte

Disney kolleció a PANDORA-nál!

2017. december 11. - PandArte

Ha nagyon szeretitek a Disney karaktereket, mint péládul a Mickey és Minnie egeret, Olafot, Elsát, vagy éppen Bambit, akkor tetszeni fog nektek a PANDORA egyik legújabb kollekciója, ami nagyon látványos és stílusos ékszerekből áll!

pandora.jpg

Egyébként én már össze is állítottam a kedvenc kis Disney szettjeimet, amiket szívesen elfogadnék Karácsonyra:) Az egyik kedvencem, természetesen a kékes árnyalatok miatt, az Olafos karkötőm. Mint kiderült, az én kis csuklómra tökéletes ez a nyitott karperec, aminek a középpontjában Disney Olaf látható charm formájában! Mellette kiegészítésként a kedvenceim, a kék muránói üvegből készült charmok, és még két Disney kollekciós szívecske is, ezekkel a feliratokkal: " Dream is a wish your heart makes " és " Let it go ". Nagyon kis kellemes, letisztult összeállítás ez, ami nagyon passzol a jeges téli hangulathoz:)

img_4607.JPG

A másik két kedvencem Mickey és Minnie egeres:) Itt inkább az ezüst, fekete, piros színek dominálnak. Természetesen nem maradhatott le a karkötömről Mickey és Minnie portréja, amik között egy dupla szívfüggőt és egy cirkóniás - kristályos berakású ragogyó charmot láthattok. A karkötő két szélén pedig szintén a két kisegér fejkontúrja látható, cirkóniás kövekkel. 

snapseed.jpg

img_4601.JPG

A lebegő medálokat imádom, olyan egyszerűen gyönyörűek, és akár hétköznap is simán lehet viselni! Én most szív alakút választottam, amibe többféle Disney-témájú petite elemeket is lehet választani. Az enyémben most Mickey nadrágját, Minni cipőjét és fejét láthatjátok:) 

Szóval érdemes összeállítani a saját " whislist "-et, már csak azért is, mert a PANDORA weboldalán minden egyes terméknél ha rákattintotok a leírásra, van egy kis ikon, " kívánság küldés " felirattal. Így amit szeretnétek a karácsonyfa alá, azt el tudjátok küldeni e-mailen, vagy Facebokoon az illetékesnek:)

img_4639.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása