PandArte

Egy karácsonyi bolt mind felett!

2017. december 11. - PandArte

Az év legmeghittebb ünnepére idén egy igazi, a békebeli karácsonyt megidéző hangulatban készülhetnek mindazok, akik az ünnepet megelőző hajszában, illetve helyette, a Projekt Showroom karácsonyi ajándékboltjában szerzik be a fa alá valót:)

bab_8244.jpg

A Paulay Ede utcai pop-up helyszínen, több mint 120 négyzetméteren, elvarázsolt látvánnyal épült fel a karácsonyi ajándékbolt, igényesen válogatott kínálattal, rengeteg új márkával és még a korábbi éveknél is szélesebb választékkal.

A szervezők minden évben abban kívánnak segítséget nyújtani, hogy a karácsonyi rohanásban egy pillanatra megpihenjünk és átéljük az ünnep csodáját és valódi jelentését. Egy fedél alá hozott igényes válogatásukkal a család minden tagjának kínálnak szép és hasznos, értékőrző ajándékokat. Gyönyörű kerámiák, vázák és virág kaspók, a sütés-főzés és tálalás kellékei, gyerekjátékok óriási választékban, valamint gasztronómiai különlegességek is várják az ajándékvadászokat.

Az otthon kiegészítők között párnák és puha takarók, férfi és női köntösök, egyedi dísztárgyak. A hölgyeknek szánt válogatásban szépségápolási termékek, kisebb - és nagyobb divat kiegészítők, táskák, kesztyűk, sálak, sapkák, övek, és ékszerek. Ezen kívül pedig könyvek és exkluzív művészeti albumok, füzetek, naplók és rengeteg más ajándékötlet alkotja az idei bolt árukészletét. Több, mint 90 márka, a legjobb hazai és nemzetközi kínálatból közül válogatva.

bab_8254.jpg

bab_8359.jpg

bab_8293.jpg

bab_8264.jpg

A divat szekcióban helyet kapott a USE BAG, a USE UNUSED márka táska vonala, amelyeket csak a Projekt Showroom karácsonyi boltjában vásárolhattok meg, ráadásul komoly kedvezménnyel.

Természetesen a karácsonyi dekoráció sem maradhat el: a karácsonyi otthon, az asztal és a karácsonyfa ékeit is megtaláljátok a boltban. Valamint gyönyörű csomagolópapírokat, ajándékkísérőket és ajándékcsomag díszítőket. A Karcsi Papírboltja idén újra teljes kínálattal és limitált kiadású karácsonyi termékekkel lesz jelen a boltban.

bab_8268.jpg

bab_8364.jpg

bab_8404.jpg

bab_8334.jpg

Hála Bánlaki Katának a Karcsi Papír alapítójának, aki a Projektes csapattal közösen álmodta és valósította meg a bolt látványvilágát, most sem fog csalódni, aki a bevásárlóközpontok tömegétől távol, egy helyen, igazán varázslatos környezetben szeretné letudni a karácsonyi ajándékvásárlást.

Akik idén is egyedi ajándékot keresnek, azoknak feltétlenül ajánlom a Projekt Showroom ajándékboltját, amely egészen az utolsó pillanatig, azaz december 23.-a 20:00 óráig várja az érdeklődőket:)

bab_8416.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása