PandArte

Michelin - csillagos élmény Révfülöpön!

2018. március 27. - PandArte

Képzeljetek el Révfülöpön egy udvarházat, ahol egy fiatal pár hatalmas vendégszeretettel, barátságos hangulattal és Michelin - csillagot érdemlő vacsorákkal vár Titeket! Ez a Cselling Udvarház, ahol volt szerencsénk eltölteni pár napot a családommal:)

cselling_udvarhaz.jpg

Barátságos, családias hangulat 

Annyira boldog vagyok, hogy megismertük Klárit, Morenot és az alig két hónapos kislányukat, Lorena-t:) A legjobbkor érkeztünk, márciusban pont azon a pár napon volt idén először tavaszi időjárás, az ott eltöltött napok pedig jó hosszú időre feltöltöttek minket pozitív energiákkal!

Ahogy beléptünk a házba, Kláriék egyből mosolyogva fogadtak minket, le is ültünk a konyhájukba, ami egyben egy nagyon hangulatos látványkonyha is, egy finom kávéra és kíváncsian kérdezősködni kezdtünk a történetükről ( felváltva persze, mert Ármin közben kint autózott az udvaron a kavicsokon:)). Klári lelkesen mesélt, oda-vissza fordította az olasz - magyar mondatokat, hiszen Moreno ízig-vérig olasz, Lorena pedig békésen szuszogott a babakocsiban.

img_6754.JPG

Moreno készíti a vacsoránkat

Gasztro és pihenőhely, a legjobb párosítás

" Nem titkolt szándékunk - itt a Fülöp hegy lábánál, karnyújtásnyira a Balatontól- családias és színvonalas szállást ,kulináris-borászati programokat kínálni a pihenni vágyóknak az év minden napján! A szakma különböző területeiről érkeztünk és valljuk, hogy a minőségi vendéglátásnak van jövője.  Máté bátyám - aki az italok világában kalauzolja el a vendégeinket, Amerika és Anglia után Budapest Michelin csillagos éttermében bartender. Moreno, a párom Olaszország, Brazilia, Tajvan, Budapest híres, és Michelin csillagos éttermeinek konyháján sajátította el a konyhaművészet csínját-bínját.

Jómagam 1éves olaszországi szakmai gyakorlat után elkezdtem dolgozni Budapest legközkedveltebb olasz éttermében. Szép és hasznos 4 év után az önállóságra szavaztam. Most itt állunk a megvalósítás kapujában...egy olyan helyet alkottunk, ahol a munka egyben mi játszóterünk és egyben vendégeink kedvenc pihenő illetve gasztro helye. " - mesélte Klári.

untitled_design_1.jpg

A kulináris élményeket nem lehet szavakba foglalni!

Hát mi bele is kóstoltunk ebbe a játszótérbe! Alig vártuk az első vacsorát, hihetetlen élmény volt, arra emlékeztetett, amikor egy Michelin - csillagos étteremben vacsoráztam Budapesten, csak sokkal közvetlenebb hangulatban, hiszen olyan volt az egész, mintha egy kedves barátunknál töltenénk az estét! Az első este ugyan még nem, de a másodikon már minden apró fortélyra kíváncsiak voltunk, amit Moreno el is árult nekünk:) 

img_6751.JPG

img_6828.JPG

img_6756.JPG

img_6831_1.JPG

Svédasztalos reggeli

Vacsi után másnap jött a reggeli, frissen sült csokis muffinokkal és minden földi jóval, amit csak el tudtok képzelni! Igen, ez a mennyiség nekünk készült, leginkább kettőnknek, mert Ármin a tejhabra kattant rá a legjobban:) Igazából az ebéd nem is hiányzott, a kettő között nagyot kirándultunk Salföldön és Balatonfüreden!

img_6758.JPG

img_6762.JPG

img_6761.JPG

Közös gasztro workshop Moreno-val!

Az csak fokozza a hangulatot, hogy Moreno tényleg egy légtérben főz a vendégekkel! Már az is élmény, ha nézheti az ember, olyan lazán, ösztönösen, mégis művészi precizitással készít el mindent. Képzeljétek, workshopokat is szoktak tartani a Cselling Udvarházban!

Tavaly kezdték el a kis létszámú olasz tészta workshopokat, idén áprilisban lesznek az első alkalmak, ha érdekel Titeket, gyorsan jelentkezzetek, mert fogynak a helyek! Most is a tészták lesznek terítéken, de plusz csavarként a kenyérsütés világába is beleshettek Morenoval. Mindenki elkészítheti a saját tésztáit és kenyereit, amiket hazavihettek a család többi tagjának is:) A részletes programleírást e-mailben küldik el, írjatok az info@cselling.hu címre.

27973659_1840702586003207_8511969671139083284_n.jpgMinden további fontos információt, pl. szállás és szobák, megtaláltok a weboldalon, Mi alig várjuk, hogy mehessünk vissza, hamarosan megnyílik a terasz az udvaron! Ami még fontos, hogy ha nem ott szálltatok meg, de szeretnétek ott vacsorázni Ti is, jelentkezzetek be telefonon, mert Kláriék konyhájára sokan kíváncsiak, érthető módon:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása