PandArte

A Nők kreatív színtere - ASSZONYOK

2018. június 01. - PandArte

Hét fantasztikus, izgalmas és kreatív budapesti nő összefogott és létrehozta az ASSZONYOK kreatív színteret, amely rendezvények szervezését, érdekes emberek összehozását tűzte ki célul, hogy a Nők együtt kreatívkodjanak, önfejlődjenek, egymástól tanulhassanak, véleményt cseréljenek, vagy csak egyszerűen szórakozzanak!

asszonyok.jpg

Hogy ki ez a hétféle gondolkodásmóddal és stílussal rendelkező Nő és barátnő, akik a maguk területén valami különleges dolgot képviselnek? Eszter, Fanny, Sena, Réka, Andi, Aranka és Fruzsi. Én most Arankát kértem meg arra, hogy részletesebben mutassa be az ASSZONYOK-at:)

Ki mivel foglalkozik?

Eszter a Grund Színház társ vezetője és a Food Film Fighters nevű előadás producere, Fanny filmes berkekben ismert, és határtalan fantáziáját itt éli ki. Sena énekel, zenét szerez, szöveget ír, Réka egy kreatív ügynökségnél dolgozik és megszervez bármit. Andi felel az arculatért és ő készíti az összes grafikát, ami hozzánk kötődik (plakátok, logók, stb), Aranka különleges anyagokból, egyedi tervezés alapján táskákat készít, Fruzsi pedig mesél, „akadálymentesít” és befogadóvá teszi az ASSZONYOKAT.

asszonyok_foto.jpg

Az ASSZONYOK

Hogyan született meg ez az ötlet?

Egy szerencsés véletlennek köszönhetően. Már régóta kerülgetjük a témát, hogy csináljunk valami közöset, de valahogy sosem kaptuk meg a végső lökést az elinduláshoz. Aztán ez mégis megtörtént fél éve, amikor egy közös barátunk segítséget kért újító és fiatalos programok szervezéshez a K11 Művészeti és Kulturális központba. Minket pedig nem kellett kétszer kérni:)

Mi a küldetésetek?

Szeretnénk egy nyitott, kreatív színteret Budapesten, ahol érdekes kapcsolatok szövődhetnek, és izgalmas élményekkel gazdagodhat mindenki – gyerekek, tinik, nők, férfiak, lányok, asszonyok, idősek, családosok, szinglik, kutyák, macskák ésatöbbi.

Milyen eseményekben gondolkodtok?

Mindannyian különböző terülteken dolgozunk, ami a kreativitás abszolút táptalaja, hiszen inspiráljuk egymást. Igyekszünk mindenkinek teret adni, együtt és külön-külön is: a design vásárral lehetőséget szeretnénk nyújtani izgalmas tervezőknek, ami egyben családi nap is, ahol a gyerekek is fókuszba kerülhetnek a workshopokon keresztül. Lesz inkluzív meseterápia napunk ép és sérült gyerekeknek, improvizációs színház, koncertek, valamint tervezünk egy „klubot” is, ahol kötetlen beszélgetés keretein belül körbejárnánk egy-egy témát.

32635751_1060192974133407_4074062013976805376_n.jpg

Milyen lesz az első eseményetek?

Úgy vettük észre, hogy a vásárok rendkívül felhígultak az utóbbi években, ezért szeretnénk visszahozni az igényes vásárok és portékák örömét. Napközben lehetőség van fincsi falatok elfogyasztására, az estéhez közeledve pedig zenével színesítjük a hangulatot. A koncepció legkedvesebb része az, hogyha a látogatók szeretnék, akkor saját maguk is elkészíthetik a vásárfiájukat, így biztosan egy különleges élmény lesz eljönni!

Ki mivel készül a vásárra?

Aranka és Andi workshopokkal készül, Fanny lefoglalja a gyerekeket, amíg a szülők vásárolnak, együtt dekorálunk és beletesszük a szívünket-lelkünket, hogy jól érezzék magukat a látogatók. A lenti képen láthattok is pár példát a kiállítók munkáiról:)

befunky-collage_1.jpg

shamobags.jpg

Hol lesz és mikor?

Egy szuper helyen a belváros kellős közepén a K11 Kulturális Művészeti és Kulturális központban a Király utca 11. szám alatt 2018. június 9-én 10:00-től 19:00-ig. A Facebook eseményhez itt tudtok csatlakozni, ott egyébként folyamatosan kaptok infot is a programokról:) Az ASSZONYOK-at pedig itt tudjátok követni!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása