PandArte

Különleges lakástrend kiállítás! - S/ALON Budapest

2018. szeptember 09. - PandArte

Ha szívesen inspirálódtok a gyönyörű lakberendezési magazinokból és érdekel Titeket a hazai design kultúra, akkor jó hírem van, mert ezek a szebbnél szebben kialakított terek most életre kelnek! Szeptemberben a Budapest Arénát egy csodálatos hatalmas bemutatótérré varázsolják, ahol 140 különlegesen berendezett enteriőr ad ötletet, élményt, és mutat konkrét lakberendezési megoldásokat! 
s_alon_budapest_2018_image_web.jpg
Grandiózus gardrób, különleges jógaszoba, indusztriális fürdő, kifinomult formavilágú nappali. Bármi is legyen az álmod, most egyetlen hétvége alatt megmártózhatsz a design kultúra inspiratív ötlettengerében. Ha építkezel, design-függő vagy, szomjazod a kifinomult tervezést és a különleges megoldásokat, és hiszel a magas minőség és az egyéniség erejében, akkor neked is itt a helyed!

A S/ALON BUDAPEST nem egy egyszerű kiállítás, hanem egy különleges koncepció szerint szervezett találkozási pont a vásárlók, a design szerelmesei és a szakma kiemelt hazai képviselői számára. A lakberendezési expóktól megszokott gyártói kavalkád helyett a S/ALON egy egybefüggő bemutatóterem formáját ölti magára, egyedi enteriőr koncepciók mentén mutatva be a résztvevő márkák karakteres világait. A dúsan díszített terekben a látogatóknak lehetősége nyílik megismerni a legfrissebb lakberendezési trendeket és innovációkat, miközben felejthetetlen élményekkel és inspirációkkal gazdagodnak.

s_alon_budapest_2018_004_web.jpg

s_alon_budapest_2018_007_web.jpg

„Életre szeretnénk kelteni a lakberendezési magazinok hasábjait! A Budapest Aréna három napra egy hatalmas ötletmegosztó bemutatótér formáját ölti magára, ahol lakberendezők és belsőépítészek által megtervezett komplex enteriőrök nyújtanak majd inspirációt a látogatóknak. Ez a különleges kiállítás remek lehetőség lesz arra, hogy teljes életnagysában megszemléljünk dúsan díszített, kifinomult formavilágú, időnként meghökkentő enteriőröket. Jelen lehetünk a térben, és tesztelhetjük, hogy melyik helyszínen érezzük igazán otthonosan magunkat – fogalmazott a S/ALON BUDAPEST művészeti vezetője, Konnerth Zita.

s_alon_budapest_2018_0010_web.jpg

s_alon_budapest_2018_002_web.jpg

s_alon_budapest_2018_003_web.jpg"A S/ALON BUDAPEST kiállítást az az ambíciónk hívta életre, hogy méltó platformot biztosítsunk a hazai design és lakberendezési piac szereplőinek bemutatkozásához. Egy olyan kiállítást álmodtunk meg, ahol a kiállító partnerek közösen hoznak létre valamit, ami túlmutat a megszokott kifejezésformákon és a hagyományos standos megjelenéseken. Küldetésünk, hogy az alapos tervezés és a minőségi lakberendezés értékeit széles közönséghez juttassuk el, ezzel is élénkítve a hazai designkultúrát. A jelen értékei mellett a múltat és a jövőt is szem előtt tartjuk. Kiemelt figyelmet fordítunk a több évszázados design örökség értékeinek és történeteinek feltárására, és a jövő tervezői generációjának felkutatására és inspirálására. A gyártói és kiállítói megjelenések mellett egyéni tervezőknek is lehetőséget biztosítunk a bemutatkozásra. " - folytatja Zita.

40235619_286071735538495_8707702715515404288_n.jpg

38729529_265923060886696_3890842282542235648_n.jpgA szervezők egyik kiemelt együttműködő partnereként a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) a közízlés formálása mellett a hazai design erők összekovácsolását és inspirálását tartja a rendezvény legfontosabb küldetésének. Bíznak abban, hogy a háromnapos rendezvénynek köszönhetően széleskörű párbeszéd és kollaboráció indul el a résztvevő partnerek között, melynek köszönhetően számos új ötlet és projektek születik és valósul meg a közeljövőben.

"A S/ALON BUDAPESTen a tervezőknek, forgalmazóknak és gyártóknak közösen kell létrehozniuk valami látványosat és különlegeset – hangsúlyozta Ács Erzsébet, a LOSZ elnöke. A hazai designkultúrában soha nem volt példa ilyen típusú rendezvényre, jóllehet, a gondosan tervezett otthonok iránti igény egyre növekszik Magyarországon is. Mind szélesebb rétegeknek fontos, hogy saját lakókörnyezetüket, otthonukat gondosan átgondolt térstrukturálással és ergonómiával alakítsák ki. A legtöbb időt ma már a munkahelyünkön töltjük, aminek következményeként felértékelődik az otthon jelentősége, az otthon, ahol pihenhetünk, ahová visszavonulhatunk, ahol kikapcsolódhatunk. Mindenkinek mást jelent ez a szó, a lényeg, hogy a tulajdonos magáénak érezzen minden egyes apró részletet. "

www.salonbudapest.hu

S/ALON BUDAPEST
2018. szeptember 21-23.
Budapest Aréna

38810904_267075650771437_5986508696304222208_n.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása