PandArte

Grincsfa Workshop 2018

2018. november 17. - PandArte

A várva várt Grincsfa workshop! Készítsetek velünk vidám manófákat idén is!!!  Erről a workshopról egy közel egy méteres karácsonyi dísszel mehettek majd haza, ami látványos dekorációja lehet otthonotoknak:) Természetesen most is mi biztosítunk minden alapanyagot! Jelentkezzetek minél hamarabb, ha szeretnétek jönni, mert extra gyorsan be szoktak telni a helyek:)

grincsfa_workshop_1_1.jpg

A Grincsfákat nem lehet megunni:) Elkészíteni is mókás őket, otthon pedig imádnivalóak, de tényleg! Ez az a dísz, amit a gyerekek, férjek, apukák na és persze mi Nők, Anyukák is szeretünk. 

A GrincsFa egy vizes oázisban áll a kaspóban, amit hetente elég újra meglocsolni. A fa alapja az úgynevezett zanót, ami egy sűrű vesszejű cserje, nagyon finom friss illattal! Ezt még ki szoktuk egészíteni különböző tuja növényekkel. 

A workshopra mi hozunk minden alapanyagot, a kaspót, az oázist, a zöldeket és a rengeteg dekorelemet, amikkel aztán igazán egyedivé varázsolhatjátok a saját manófátokat:) Szóval, ha van kedvetek velünk elkészíteni egy ilyen látványos és illatos karácsonyi díszt, akkor íme a részletek! A foglalkozást ezúttal is Anyukám és barátnője, Lia tartja <3

JELENTKEZÉS

 

Időpontok: 

2018. december 8. szombat

10:00
12:00
14:00

Egy turnusban egyszerre 10 fő tud részt venni!

helyszín: a szuper hangulatos Kisvilla, Biatorbágyon!
2051. Biatorbágy, Szabadság út 74.
Igazi bekuckozós hely, tele házi finomságokkal és sok magyar tervező termékeivel:)

Ár: 8000 Ft

Jelentkezés: 
írd meg a pandarteblog@gmail.com címre,
hogy melyik időpont lenne számodra a megfelelő

kisvilla_2.jpg

Kisvilla

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása