PandArte

Turmixgép, ami főz is helyetted!

2018. december 04. - PandArte

Nemrég egy csodagépet ismertem meg, ami nagyon nagy barátnőm lett a konyhában! Egy gombnyomásra készít például magtejet vagy krémlevest, nekem csak a hozzávalókat kell beletennem, igazán nagy segítség a nyüzsis hétköznapokon, amikor nincs időm főzni, de szeretnék mégis finomat enni:) 
46810543_2314142688658180_8813775247946809344_n.jpg

Ez a Tefal Ultrablend Cook nagysebességű turmixgép, ami igen sokoldalú, hiszen a turmixok, smoothie-k és jeges italok mellett főzőfunkciója révén forró krémlevesek, magtejek és meleg szószok készítésére is használható! Legnagyobb örömünkre, szinte az összes funkciót teszteltük a Csajszombatos csajokkal, amiről egy pörgős videó is készült:

Imádtuk az egész napot, finomabbnál finomabb dolgokat készítettünk vele. Elképesztően könnyű kezelni, gyerekjáték az egész. Tényleg csak annyi, hogy beleteszed a hozzávalókat, és megnyomod azt a funkciót, amit éppen szeretnél, a gép megcsinál mindent, majd kiöntöd a végeredményt! Így készítettünk vele mandulatejet, smoothie bowlt és édesburgonya krémlevest is. A smoothie bowlt receptet most le is írom Nektek: 

dsc_7942.jpg

Erdei gyümölcsös smoothie bowl

 

Hozzávalók: 

1 érett avokádó
1 banán
1 maréknyi eper ( elhagyható )
2 maréknyi fagyasztott áfonya
2 evőkanál zabpehely
1 teáskanál chia mag
2-3 dl növényi tej

Díszítéshez a tetejére:

- mandula
- málna
- kókusz chips
- ehető virágok

Ezt mind beletettem a Tefal Ultrablend Cook gépbe,
megnyomtam a smoothie funkciót és pár perc múlva kész is volt:)

dsc_8148.jpg

December 31-ig 20% kedvezménnyel lehet a Tiétek ez a csodagép! A GASZTROPR kuponkódot írjátok be a Home&COOK webshopban! Nekünk nagyon bevált, már kiemelt helyet foglal el a konyhánkban:)
dsc_8171.jpg
Szponzorált tartalom

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása