PandArte

Szuper játékok a karácsonyfa alá!

2018. december 12. - PandArte

Az előző héten a leginkább a felnőtteknek szólt a 32 ajándékötletes ajánlóm, most pedig kifejezetten csak a gyerekeknek gyűjtöttem össze inspiráló dolgokat! Kicsit talán last minute, de hátha épp a legjobbkor jönnek a tippek...pláne, hogy kedvezmény is van benne:)

jatekajanlo.jpg

Ha van gyermeketek, biztos nektek is vannak kedvenc játékboltjaitok:) Nekem évek óta az egyik ilyen a Monkie, ahol nagyon színes, minőségi és kreatív válogatást találhattok a kicsiknek. Én onnan soha nem tudok kijönni üres kézzel sajnos:) A 10 ajándékötletemet éppen ezért most az ő játékaiból állítottam össze!

 

Babaház

babahaz_1.jpg

Egy babaház minden kislány nagy álma szerintem...legalább is az enyém az volt:) Ha kislányom lenne, biztosan olyat választanék, ami fából készült, hiszen a minősége miatt, így akár még az ő kislánya is játszhat majd vele! Ez a 24 darabból álló családi házikó minden szobájával úgy lett megtervezve, hogy kreatív, egyedi és interaktív szerepjátékra inspirálja a gyerekeket. Tartozik hozzá egy tágas kert, egy terasz és egy beépített forgattyú is. A házikó bútorozott, a 18 darabból álló berendezést egy boldog 4 tagú család használja.

Egyszerűen szórakoztató társasjáték

bj698.jpgEz a tradicionális társasjáték, modern Bigjigs változata! Nagyon egyszerűen működik, pörgetni kell, és a kipörgetett állatokat le kell fordítani, és aki mind a nyolcat elsőként fordítja le, az a nyertes. Egy ilyen társassal már egészen kis kortól lehet játszani, a gyerekek biztosan élvezni fogják a pörgenytyűt, miközben az állatokkal és színekkel is ismerkednek!

Most Ő lesz a karmester!

zenelos_jatek.jpg

Ez a zenés játék az egyik személyes kedvencem! Ármin imád minden játékot, ami zenél, sokszor azt veszem észre, mintha kicsit komponálna is, pláne akkor, amikor egyszerre kapcsol be több ilyen hangos eszközt:) Ezzel a játékkal a gyerekek megismerkedhetnek a hangszerekkel, majd kiválaszthatnak 6 darabot, amit középre tesznek be, és azok automatikusan elkezdenek zenélni, miközben persze világítanak is. Aztán ha új hangszereket választanak ki, teljesen új zene születik! Igazi móka:)

Hordozható kis konyha

hordozhato_konyha.jpg

Én már régóta gondolkodok azon, hogy Árminnak legyen -e kiskonyhája. Igazából csak az bizonytalanít el, hogy sok helyet foglalna, de egy ilyen hordozható kis verzióval ki tudnék egyezni:) Az pedig plusz értéket ad nekem hozzá, hogy fából készült! 

Komp

gtfrba1038.jpg

Egy játék, ami a fürdőkádban is nagy pajtás lehet:) Hajózzunk ki ezzel a színes, Green Toys komphajóval, legyen az egy fürdőkádbeli utazás vagy egy nagy, úszómedencei kirándulás. Bármilyen vízzel megbírkózik ez a környezetbarát anyagból készült, kétemeletes komphajó, melyen két autó is található. Ha megérkeztünk a szárazföldre, nyissuk le a rámpát, hogy az autók kijuthassanak a kompból. 

Futóbicaj és roller egyben!

 

roller.jpg

Egy ilyen futóbicikli szuper választás, hiszen egyből kapunk egy rollert is! Stabilitás szempontjából ez a futóbicikli az evolúció jelenlegi csúcsmodellje, mert a két hátsó kerekének köszönhetően sosem dől el. Mindenkinek ajánlom, aki lassan szeretné kezdeni:)

Játszószőnyeg

307250.jpg

Amikor Ármin még kisbaba volt, imádtam a játszószőnyegeket. Volt egy egyszerűbb és egy hasonló komolyabb is, mint itt a képen. Ármin nagyon szerette, főleg amikor zenélt a különböző színű fényekkel:) Ennél a játszószőnyegnél egy egyedi interaktív boltív játszik zenét és kétféle fényjátékot is nyújt, ami vonzza a gyermek tekintetét. Ezen kívül még különleges hangokat is kiad, ahogy a kicsik a négy lelógó kis játékkal játszanak. 

Tengeres foglalkoztató

bb116_altpic_3.jpg

Még egy játék a kicsiknek! Pörgethetik a halacskákat, forgathatják a napot és segíthetnek a halacskáknak végigúszni a folyón:) Ez csak néhány a mozgatható fa alkatrészekből ami újra és újra foglalkoztatják a gyerekeket. Egy puha rögzítőpánt segítségével praktikusan a babakocsihoz vagy a gyerekágyhoz is rögzíthető. 

Munkaasztal

munkaasztal.jpgNem csak a lányok, a fiúk is imádják a szerepjátékokat:) Ez a barkácsos munkaasztal kiválóan alkalmas a kézügyesség, valamint a kéz- és szemkoordináció fejlesztésére, miközben a gyerekek eljátszhatják az ezermestert. hogy A gondosan megmunkált eszközöknek köszönhetően biztonságosan, balesetveszély nélkül sajátíthatják el a szerszámok valódi működését! 

Vagon és játéktároló egyben!

 

 

8614.jpg

Ez az ajándék rejtetten az Anyukáké is lehet, hiszen a gyerekek élvezni fogják a játékok összegyűjtését és szállítást a ház körül ezzel a vagonnal:) Nem mellesleg pedig nagyon jól is mutat a gyerekszobában a letisztult formatervezés miatt!

Használjátok ki a kedvezményeket! 

Ha 2018.12.12 és 2018.12.31 között vásároltok a monkie.hu webshopjából, 
akkor 15% kedvezményt kaptok minden Skip Hop, Green Toys. Tidlo, Bigjigs, Store it termékekre! KUPONKÓD: PANDARTE
A kedvezmény más akcióval és kedvezménnyel nem összevonható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása