PandArte

Ötvös workshop júniusban!

2019. február 01. - PandArte

Gyere, és készítsd el velünk egyedi ezüst vagy réz ékszeredet, a siker garantált, hiszen profi ötvösök segítenek neked megtanulni a folyamatokat! Akár jártál már hasonló foglalkozáson, akár ez lenne az első alkalmad, biztosan imádni fogod és meg fogsz lepődni, mikre vagy képes, ezt már a több éves tapasztalatom után simán ki merem jelenteni:) 

otvos_wa.jpg

Ezen a workshopon sok ötvös technikával és sokféle anyaggal tesközelbe kerülhettek egy szuper hangulatú nyitott műhelyben, a Kredenc Műteremben. Profi aranyművesek vezetésével kísérletezhettek a kovácsolás, hengerlés, reszelés, domborítás lehetőségeivel, hogy egy teljesen személyre szabott, saját kézzel készített szépséggel térhessetek majd haza. 

Ezt a workshopot azoknak is ajánljuk, akik már régóta szemeznek ezzel a mesterséggel, hiszen egy jó kis ízelítőt kaphatnak, körülnézhetnek a műhelyben, megtapasztalhatjátok milyen is a reszelés testközelből.
44909878_516903645386514_924698929751130112_n.jpg

Tematikák


Alapvetően két különböző hangulatú ékszer közül választhattok, az egyik a lemezekből építkező, a másik, amelyik inkább drótszerű anyagból készül, de persze előfordulhat ezek kombinációja is. A lemezeket megmintázzuk, kalapáljuk, formára fűrészeljük, domborítjuk, akár szövegeket, titkos üzeneteket is pecsételhetünk rájuk. A drótok pedig lehetnek vékonyak, vastagabbak, akár szögletesek is, kombinálhatjátok színes gyöngyökkel, bőrökkel, személyes kis darabkákkal, hogy igazán egyedi legyen. 

Lemez technika

texturak_1_1.jpg

Drót technika

drot_ekszer_1.jpg

Érdemes kész tervekkel érkezni, hogy az időt minél jobban ki tudjuk használni, de az első fél órában úgyis átbeszéljük, ki mit készít, sokszor egymást is inspirálva alakulnak ki a végleges tárgyak. 

Így keressetek inspirációt: 
Vagy az interneten, pinteresten ezekkel a kulcsszavakkal:
textured jewelry, hammered jewelry, minimal jewelry, contemporary jewelry

JELENTKEZÉS 

Időpont:

Egy workshop négy órás, és az alábbi beosztásokra lehet jelentkezni

Június 15. szombat

9:00 - 13:00 BETELT!!!
14:00 - 18:00 vannak helyek!

Egy turnusban maximum 6-7 fő tud részt venni.

Részvételi díj: 16.000 Ft réz ékszerek esetén, és 20.000 Ft ezüst ékszerek esetén 
( ez az ár 5 gramm ezüst erejéig érvényes, 
a fennmaradó ezüstöt pedig ki tudjátok pótolni 300Ft/g költséggel )

Jelentkezés: pandarteblog@gmail.com, ötvös ws jeligével:)

Mindenképp írd meg, hogy:

- melyik időpont jó neked
- hogy milyen anyagból szeretnéd elkészíteni egyedi ékszeredet
- és hogy a tematikák közül melyik érdekel, lemez vagy drót

Helyszín: Kredenc Műterem, 11. kerület, Bartók Béla út 21. 

VÁRUNK SOK SZERETETTEL:)

kulonleges_formak_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása