PandArte

Zero waste workshop - Az első lépések a hulladékmentesebb élet felé

2019. szeptember 25. - PandArte

Ha valaki inspirálni tud nem csak engem, de rengeteg embert a " zöld életmódra ", az a Shamo Bags márka mögött álló Mohácsi Nusi. Már nagyon régóta ismerjük egymást, ezért nem is volt kérdés a számomra, hogy vele közösen szervezek majd " Zero waste " workshopot:)
shamo_pandarte_workshop_5.jpgA hulladékmentes vagy zero waste életforma egyik ajándéka, hogy közelebb kerülünk a valós szükségleteinkhez és ezáltal önmagunkhoz. Nem a befőttesüvegnyi szemét termelése a cél, hanem az, hogy átgondoljuk a fogyasztói szokásainkat és élvezzük a felszabadulást és egyszerűséget, amit az életmódváltás ad. 

Mindenkinek más ponton könnyebb változtatnia, és élethelyzetünkből adódóan a lehetőségeink is különbözőek. Ezen az alkalmon Nusi általános bevezetőt ad majd Nektek a környezettudatos látásmódhoz, és konkrét tippeket is mutat a fürdőszobától kezdve a háztartáson át a hétköznapi bevásárlásig. 
shamo_pandarte_workshop_2.jpg

Együtt keverünk sminklemosót, testradírt és tisztítót!

A workshop során egy kis bevezető és a beszélgetés után Nusi bemutatja, hogy milyen alternatívákat használhatunk a hulladékmentesebb életmód érdekében és mik azok az alapvetések, melyekre érdemes odafigyelnünk. Egy kérdésre akár többféle alternatívát is végigveszünk, hiszen nem biztos, hogy mindenkinek ugyanazok a módszerek válnak be. Neki is időbe telt sokszor, mire rábukkant a számára megfelelő megoldásokra.

Ezek után együtt keverünk egy kétbázisú sminklemosót, egy egyszerű testradírt és egy általános felülettisztítót is. Ezeket később otthon is bármikor elkészíthetitek, nem kellenek hozzájuk különleges alapanyagok.

Hisszük, hogy nagy ereje van a személyes ismeret átadásnak, és a tapasztalatok megosztásának:) Gyere el egyedül vagy akár a barátnőddel, anyukáddal, testvéreddel. Ajándékozzátok meg egymást egy kis együtt töltött minőségi idővel! 

JELENTKEZÉS 

Írj nekem: pandarteblog@gmail.com

Időpont: október 11. péntek

Egy workshop két órás, és az alábbi beosztásokra lehet jelentkezni

18:00 - 20:00 
Egy workshopon maximum 10 fő vehet részt

Részvételi díj: 10.000 Ft 

Az ár tartalmazza:

  • a két órás foglalkozás és az alapanyagok árát
  • a workshop során készített kencéket, edénykével együtt (smink lemosó, testradír, általános felülettisztító)
  • egy darab szitázott Shamo bags textilzsákot
  • egy darab 9 hasznos tippet bemutató risoprintet
  • egy darab Jógakalandos " Durmi Maci Napüdvözlete " plakátot
  • Az esemény után mindenkinek elküldjük emailben a recepteket, fontosabb tudnivalókat, így otthon tovább folytatódhat a keverés-kavarás, kísérletezés.

Helyszín: 

Patent Budapest , 
1027 Budapest, Csalogány u. 55. VI. em. 5. ajtó

A Patent Budapest egy szuper kreatív alkotóstúdió elsősorban textil kézműves eszközökkel felszerelve, de nemcsak varró, hímző, horgoló, és más textiles workshopok helyszínéül szolgál, hanem sokféle egyéb kreatív tevékenység folytatható itt: home dekor foglalkozások, szolgáltatás jellegű workshopok, csoportos tanácsadások, termékbemutatók. Itt várunk Titeket, apró falatokkal, kávéval, teával, na és gyönyörű kilátással is:)

patent_bp.jpg

69806012_385807758762850_5084827144832417792_n.jpg

VÁRUNK SOK SZERETETTEL:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása