PandArte

Imádnivaló tányérok:)

2020. július 14. - PandArte

Bele lehet szeretni azonnal egy tányérba??? Sokan, akik kedvelik a szép, designos dolgokat, bizony tudják a választ: NANÁ! Hát a Borbolya tányérok is ilyenek voltak, amikor megláttam őket, pláne a gyerektányérjaik, aztán egy kis utánajárással kiderült, hogy sokkal több mindent készítenek:)

fa_tanyer.jpg

A Borbolya csapat folyamatos bővülésen megy keresztül, de jelenleg 6-an munkálkodnak a háttérben. Durnea Bea, a Borbolya megálmodója, barátnője Somkuti Andrea, aki eleinte főként a grafikáért, illusztrációért és termékfotókért felelt, de a lenből készült zsákokat is ő tervezi és varrja. Kovács Péter az esztergált termékekkel és asztalos munkákkal varázsol el mindenkit, Péter Attila az imádnivaló gyerek tányérok mestere, Mezősi Szabolcs és Haáz Sándor pedig a lézergravírozással foglalkoznak. 

Miket készítetek, mert ahogy látom, sokkal több minden van, mint tányérok:)

Huh, hát bizony! :) Fő profilunk a konyhai háztartási termékek széles palettája, természetesen a fa adta határokon belül. Kínálatunk között megtalálhatjátok a tálak, tányérok, kínálók, vágódeszkák mellett nemrég debütált, 100% lenből készült zöldség, gyümölcs és pékáru vásárlására és tárolása alkalmas zsákjainkat is. Próbálunk minden korosztályhoz eljutni, így a gyerekeknek készült állatfigurás tányérok mellett termékkínálatunkban komolyabb darabok is helyet kaptak- meséli Bea. 

Mi a koncepciója a Borbolya boltnak? 

Elsődleges célunk, hogy fából készült portékáink eljussanak mindazokhoz, akik szeretnének leszámolni a háztartásukban fellelhető műanyag termékekkel és az egyszer használatos műanyag zacskókkal, segítve őket abban, hogy otthonuk környezettudatosabbá válhasson.

balna3.png

szettzsak1.png

sodro001.png

Miért jobbak a fából készült eszközök, mint pl a kerámia, vagy fém? 

A fa legnagyobb előnye, hogy a legtermészetesebb anyagok egyike, ebből kifolyólag már a tapintása és illata is teljesen magával ragadja az embert, változatos és egyedi mintázatáról nem is beszélve. A fából készült háztartási eszközök kellemes, természetközeli atmoszfériát teremtenek.

Fémből készült társaitól eltérően a fa nem vezeti a hőt, így nem tud felmelegedni, illetve sokkal erősebb anyag, mint a kerámia, nem kell attól tartani, hogy darabokra törik, ha leejtjük.:)

mokus03.png

vonat02.png

Fontos kérdés, hogy hogyan kell kezelni használat után ezeket a fa eszközöket? Mivel, hogyan tartjuk tisztán, és mi az, ami egyáltalán nem ajánlott? 

Igen, valóban nem elhanyagolhatóak a fából készült portékák használatára és ápolására vonatkozó információk, melyekről vásárlóink számára összeállításra került egy rövid tájékoztató is, ezzel is segítve őket abban, hogy kedvenc darabjaikat időtállóvá tehessék.

Minden termékünket élelmiszer és környezetbarát olajjal kezeljük le, mely védi és erősíti a  felületet, bizonyos fokú vízállóságot biztosít, illetve kiemeli a fa természetes mintázatát.

A legfontosabb alapinformációk egyike, hogy a portékákat nem szabad áztatni, mosogatógéppel nem kompatibilisek, mosogatásuk langyon folyó vízzel javasolt, melyet követően töröljük szárazra. Használatuktól függően néhány havonta újabb olajozásra vágynak, erre pedig tökéletes lehet a könnyen beszerezhető élelmiszer és környezetbarát lenolaj is.

Hol készülnek és miből? 

Esztergált termékeink Szóládon kelnek életre egy kis asztalosműhelyben, míg gyerek tányérjainkat Székelyföldön álmodjuk meg. Portékáinkat 5 féle faanyagból tudjuk elkészíteni, melyek között megtalálható a gőzölt és gőzöletlen bükk, tölgy, cseresznye és diófa.

pekaru1.png

107534390_161329685466205_4295925565668944839_n.png

106912657_159802868952220_245137227964811908_n.png

Mik a nagy kedvencek?

Legnagyobb népszerűségnek gyerek tányérjaink örvendenek, hisz mindenki arcára mosolyt csalnak. :)

Hol lehet megvásárolni? 

Egyelőre a Borbolya Facebook és Instagram oldalán keresztül lehetséges a rendelés leadása. Folyamatban van saját webshopunk kialakítása is, amit már nagyon várunk! :)

Bővül még a közeljövőben is a termék palettátok?

Az utóbbi időben rengeteg újdonság került bemutatásra, de természetesen állandóan ötletelünk, még bőven maradt meglepetés a tarsolyunkban. Nem titok, hogy hamarosan faragott evőeszközökkel bővítjük a kínálatot, illetve esztergált termékeink között is jó néhány új termékkel lehet majd találkozni, nem beszélve arról, hogy ugyan még csak július van, de már az egyedi, szezonális szetteken gondolkodunk:)

106528145_159851912280649_7879857362304975799_n.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása