PandArte

4 természetes kozmetikum, felnőtteknek és gyerekeknek!

2020. augusztus 22. - PandArte

Az " 5 magyar kozmetikai csodatermék " cikkemet nagyon sokan olvastátok, és már abban megírtam, hogy folytatom, és mutatok még olyan Vintage Beauty termékeket, amit a kisfiammal együtt is szoktam használni:) Az előző cikket itt találjátok, ha lemaradtatok volna, a mostanit pedig egy szuper napvédő krémmel kezdem!

napvedo_1.jpg

Napvédő krém

A nyáron mindig velem volt! Ez a krém nem fehérít le minket, nem avatkozik bele a bőr biokémiájába, sőt, kapcsolatba sem lép vele, csak egy láthatatlan, enyhén matt rétegként van jelen a bőrön, hogy elnyelje a káros UV sugarakat. Alákenhetünk hidratálót, fölé pedig sminkelhetünk és újrakenés esetén akár le sem kell törölni az előző réteget. Akár napallergiások is használhatják!

" A labortesztek több, mint 52 faktornyi védelmet igazoltak, így biztosak lehetünk abban, hogy teljes védelmet nyújt a család minden tagjának:) Fontos, hogy mint minden napvédőt, ezt is 20 perccel a napozás előtt célszerű felkenni és 2 óránként újrakenni! " - meséli Szakonyi Eszter, a Vintage Beauty kozmetikumok megalkotója. 

napvedo.jpg

Univerzális testápoló krém

Tényleg egy csoda, ez mindig nálam van, bármerre is utazunk! " Univerzális emulzió, ha sima, ha száraz, viszket, hámlik, reped, ekcémás, húzódik, csalángöbös, érdes, irritált, szarus, repedezett. Bárhova, bárkinek. Ha csak 100 ml mehet a repülőgépre, akkor legyen ez az a 100 ml. Családi krém kézre, lábra, testre, de akár arcra is gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású, hámképző organikus olajokkal, bio damaszkuszi rózsavízzel babától nagymamáig. " 

img_0621.JPG

Luxus tusoló - és fürdőolaj

Én azért szerettem bele ebbe a tusoló - és fürdőolajba, mert imádom, hogy nem kell utána testápolót használni több napig sem. Szóval szépen hidratálja a bőrömet, de ettől függetlenül nem zavaróan olajos, nem hagy például olajos nyomot és foltokat a kádban, miután leeresztettem a vizet. A finom, kellemesen gyógynövényes illata pedig már csak hab a tortán!
" Luxus tisztálkodás BIO növényi olajokkal. Kényeztető tusfürdő, alaposan tisztító szappan és páratlanul hatékony testápoló egyben, mely gyors tusolásnál és hosszas fürdőzésnél is új dimenziókba emeli a napi tisztálkodás élményét. Gyulladáscsökkentő, regeneráló, növényi bio olajai hidratálják, megnyugtatják a legérzékenyebb, viszkető, ekcémás, extrém szárazságú bőrt is. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt javasolt tisztító olajelixír.
Tusoláshoz és kádban történő fürdéshez is kiváló, forradalmian új összetételű fürdőolaj, organikus forrásból származó ricinus-, kendermag-, feketekömény-, mandula-, argán- és jojobaolajjal, mely babák és gyermekek számára is bátran használható. " 
img_0209.JPG
A Fürdőolaj két nagy nemzetközi versenyen is díjat kapott, az egyik kifejezetten egy baba-mama termékeket zsűriző verseny volt, ami azért nagy szó, mert egy nem kifejezetten babáknak készült termék ilyen profilú, nagy nemzetközi versenytársak mellett is kiemelt termék lett. Ez a verseny a Beauty Shortlist Mama&Baby Awards 2020 volt, ahol a termék elismerésben részesült, a másik díj pedig pár napos, a The Green Parent Natural Beauty Awards 2020, ahol bronz érmet szerzett.

Alkoholos kézfertőtlenítő

A karantén óta mindig van nálam kézfertőtlenítő gél, és ez az, amit Árminnak is szívesen fújok a kis mancsaira, hiszen azon kívül, hogy természetesen fertőtlenít, nem szárítja a bőrét, és az illatában sincs semmilyen mű, túlzó parfümös szag. 

" Gyors segítség, ha nincs lehetősége szappanos kézmosásra! A magas, 70%-os alkoholtartalommal  rendelkező kéztisztító kevésbé szárítja a kezet, hiszen a benne található bőrvédő, nedvesítő glicerin enyhíti az alkoholos kéztisztítókra jellemző bőrszárító hatást, a fertőtlenítő tulajdonságú teafa- és citromfű olaj pedig kellemes illatot biztosít az oldatnak. Gyógyszerész által ellenőrzött termék. "

img_0582.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása