PandArte

Szerelem, Táska, Galoska

2012. február 28. - PandArte

Kis Gabriella képzőművész most készül meghódítani hazánkat a szebbnél szebb táskáival! Hogy miért csak most? Hát igazából egyrészt eddig Hollandiában tanult és dolgozott, másrészt pedig minden alkotó életében eljön az a pont, amikor úgy érzi, készen áll és most van itt az idő, hogy bemutatkozzon a nagyvilágnak és megvalósítsa az álmait!

 hello


Egyáltalán nem féltem Gabit attól, hogy ne sikerülne majd neki a debütálás, hiszen igazán egyedi textiltermékeket készít, specialitása pedig a nők kedvence, a táska! Beszélgetésünk alatt kiderült, hogy stílusát, amire a sokszínű - és mintájú anyagok kombinálása a legjellemzőbb, leginkább Hollandiában alakította ki, hiszen ott nagyon szeretik a merészebb megoldásokat. Folyamatosan ötletel, rajzol és tervez, most éppen új fazonokat dolgoz ki, hogy minél többen megtalálják a kedvenc Galoska táskájukat. Egy viszont közös az összes munkájában, mégpedig a gondos kidolgozás és a precizitás.

  fotó

Amikor találkoztunk, Gabi természetesen a saját táskáját viselte, így közelről is megcsodálhattam a vidám darabot. Tetszett a fazonja, a színei, a szép kidolgozása, egyszóval nagyon egyben volt:) Közben el is kezdtünk ötletelni, hogy én milyen Galoska táskát szeretnék majd, mert hogy Gabi megrendelésre is dolgozik, egyedi ízlés alapján! Azt mindenképp szeretném, ha lenne benne türkiz és korall szín, a nagy első zsebeken még gondolkodok, csak úgy, mint a fazonján is, de mindenképp beszámolok majd a fejleményekről!

  fotó (1)

Ha Ti is szeretnétek beszerezni egy Galoska táskát, akkor nézzetek be a Magma Galériába, a Bejuskába vagy az 5 érzék boltokba, de természetesen online is rendelhettek, ha írtok Gabinak. Itt még több táskát és egyéb textilterméket megnézhettek, tényleg ajánlom a figyelmetekbe, mert tavaszra jobb táskákat el sem tudnék képzelni:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása