PandArte

WAMP pop-up store a MOM Parkban

2012. december 01. - PandArte

Az adventi időszakban, november 29. és december 23. között közel húsz magyar designer termékét felvonultató ideiglenes „butik” várja a nagyközönséget. A MOM Park és a WAMP közös projektjében bő három hét alatt a WAMP két vadonatúj márkája, a WAMP Fashion és a WAMP Mini tematikájához illeszkedő tárgyak szerepelnek majd. A vásárlási élményt jótékonysági elemmel is gazdagítják a szervezők: az érdeklődőknek lehetősége lesz adakozni az állami gondoskodásban élő gyermekeket felkaroló KUL Alapítvány javára.

fot (2)
fot 2


A WAMP pop-up store kínálatában egyaránt helyet kapnak a komoly hazai márkák és a feltörekvő tehetségek termékei. A WAMP Fashion divattervezői közül ott lesz a már jól ismert csoport, az Artista, az Aquanauta, a Fehér Beatrix alapította Camou, valamint Szerencsés Gabo aktuális kollekciója. Jó néhány táskatervező is részt vesz a projektben: a Laoni míves kidolgozású munkákkal, Lengyel Zsuzsi színpompás praktikus modellekkel, Juhász Dóra pedig borítéktáskákkal, kesztyűkkel és új laptop és iPad tokokat tartalmazó Laptok szériájával jelentkezik majd. Két kalaptervező munkái is színesítik a WAMP Fashion szekciót: Bara Marianne elegáns, Schilling Kolos extravagáns darabokat hoz majd el, a Wildpastel pedig különleges plexi ékszerekkel készül.

fot 5
Juhasz Dora
A WAMP Mini szekcióból sem hiányozhatnak a gyerekruhák. A Lyn új stílust csempész a legfiatalabb korosztály ruhatárába, modelljeik kizárólag természetes alapanyagokból, limitált mennyiségben készülnek, így garantáltan egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőiknek. A Cerkabella és a Csimota könyvkiadók olyan igényes tartalmú, művészien illusztrált gyermek és ifjúsági könyvek kiadásával foglalkoznak, amelyek egész biztosan kedvet csinálnak az olvasáshoz. A Kattuska formatervezett gyerekszoba kiegészítőkkel, a Kartonjáték ökotudatos, formabontó játékokkal, a Manka pedig ellenállhatatlan textiljátékokkal várja a gyerekeket.

Kartonjatek
420786_10151209481819757_1966775906_n

Az ünnepek előtt néhány különleges lakberendezési kiegészítővel is készül a WAMP. A főként üveg és porcelán felhasználásával készülő MLamp olvasó-, asztali- és állólámpái, Pongrácz Farkas rugalmas, fényáteresztő, hőálló műanyag lámpákat tartalmazó Plümo márkája, valamint Imecs Kata egyedi printekkel készülő bőrhatású párnái és puffjai egyedi karaktert csempésznek bármilyen enteriőrbe
MLamp
A megnyitón a Bagatellini mennyei falatkáit lehetet megkóstolni…a lazac eperrel kalácson és a marcipános szeletük…hmmmm, minden nap tudnék belőlük falatozni:)

fot 1
fot 4
fot 3

Fontos, hogy a vásárlási élményt idén jótékonysági elemmel is gazdagítják a szervezők. A Levande Chocolaterie prémium kategóriás, kézműves csokoládéinak megvásárlásával az érdeklődőknek lehetősége lesz adakozni az állami gondoskodásban élő gyermekeket felkaroló KUL Alapítvány javára.

KUL Alapitvany
wamp 2
wamp 1 

Nyitva tartás: november 29 – december 23. H-Sz: 10.00-20.00 V: 10.00-18.00
További információ a www.wamp.hu, illetve a www.mompark.hu/wamp oldalon olvasható.










Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása