PandArte

Ékszerek egyedi üzenettel!

2013. január 27. - PandArte

Nemrég ismerkedtem meg a QR kódos ékszerekkel, amikkel kifejezhetjük az életszemléletünket, vagy éppen az aktuális hangulatunkat. Sok közöm eddig nem volt a QR kódhoz, a telefonomon sincs ilyen szkenner, pedig már az élet számos területén alkalmazzák ezt a világnyelvet. Küldhetünk vele szövegeket, vásárolhatunk, reklámozhatunk vele, vagy éppen hordhatunk olyan ékszereket, amikbe ezzel a rendszerrel kódoltak üzeneteket.


"I'm not single, but unique!"
"I'm not freak, I'm a limited edition.", 
"I know, it is impossible, but I know, that I'm going to do it"

Ilyen és ehhez hasonló szövegeket hordhatunk magunkon fülbevalók és nyakláncok formájában, a QR Jewel ugyanis ötvözte a virtualitást a valósággal. A márka mögött ehhez mérten áll egy művész ember, Gábor személyében, aki a Magyar Képzőművészeti Főiskolán végzett, festőművész szakon, és ott van Kata, aki a Budapesti Műszaki Főiskolán végzett, informatikai szervező szakon. Egy "geek" és egy művész baráti beszélgetése során, így született meg a QR kódos ékszerek ötlete. 



Nagyobb felbontásért katt a képre!

A párosnak már kétfajta kollekciója is van, az egyik az öko, a másik a műanyag. Az öko ékszereknél újrahasznosított papír alapra kerülnek fel a kódok, a kiegészítők pedig, leszámítva a nikkelmentes fém alkatrészeket, természetes anyagokból, fagyöngyökből és viaszolt vászonzsinórokból készülnek. 


A műanyag kollekció alapja az átlátszó plexi. Könnyedsége mellett azért választották ezt az anyagot, mert áttetszősége révén minden felületen másképp mutat. Átsejlik rajta a viselt ruhanemű színe, vagy a csupasz bőr textúrája. Kiegészítőnek műanyag ill. üveg gyöngyöket, és műanyag bevonatú acélsodronyt használnak.


A QR Jewel egy eléggé dinamikusan fejlődő vállalkozás, Katáék most épp egy férfi kollekció kidolgozásán  munkálkodnak. Ha szeretnétek Ti is olyan ékszereket hordani, amikkel egyedi üzeneteket közvetítetek, akkor nézzétek meg a márka weboldalát, ahonnan rendelhettek is, ráadásul a termékeket ingyen kiszállítják a világ bármely pontjára. 

Nyereményjáték!!!

Megnyerhetitek a képen látható QR kódos szettet, ha követői lesztek a QR Jewel facebook oldalának, és megírjátok ez alá a bejegyzés alá, hogy Ti milyen egyedi üzenettel látnátok el az ékszereteket!

Nyaklánc
Fülbevaló
Sorsolás: 2013.02.03.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása