PandArte

Kedvezmény az alkotóknak, kedvezmény az alkotóktól!

2013. február 10. - PandArte

A manofestum kártya az alkotó embereknek és az alkotások iránt érdeklődőknek biztosít kedvezményeket. A kártyát a legkülönfélébb alapanyag vásárlásoknál valamint színvonalas kézműves termékeket árusító üzletekben, webshopokban használhatod .


A kártya ötletgazdája Kemény Kriszta, a Folt Bolt tulajdonosa, aki több mint 18 éve éli az alkotó emberek minden napjait, így ismeri a jó és a szomorkásabb pillanatokat is. Őt is csodálattal tölti el 1-1 tehetséges alkotó munkája, így azon kívül, hogy bemutatja őket, segít is nekik, ahogy csak tud. A manofestum kártyával Kriszta szeretné segíteni mindazokat akik ezen a rögös úton járnak és azokat akik még áldoznak a művészetre. 


Delikates munkáit szintén kedvezményesen vásárolhatjátok meg
 Amiért a kártya hasznos lehet a számodra:



- vásárolj olcsóbban alapanyagot, kelléket következő alkotásodhoz
- szerezz be magadnak vagy ajándékozz kedvezményes áron kíváló minőségű kézműves termékeket
- olvass, lapozgass kreatív-hobby könyveket, művészeti albumokat jelentős kedvezménnyel
- járj kézműves tanfolyamokra olcsóbban

Azzaph is csatlakozott az elfogadóhelyekhez

Csakúgy, mint Naturalmente

A kedvezmény mértékét az adott bolt határozza meg. Részletek az ELFOGADÓHELYEK oldalon. A manofestum kártyának  egyszeri , 1500 Ft-os díja van, mely akár már 3-4 vásárlás után megtérülhet. Az összeg szinte jelképes ahhoz a megtakarításhoz képest amit a manofestum kártya biztosít neked. 


Mabeautyk munkái

A kártyának nincs lejárata, örökre a Tiéd, de ajándékba is adhatod, ügyes kezű vagy a művészek, alkotások iránt nyitott  ismerőseid nagy örömére. Ha szeretnél ilyen kártyát igényelni, ezt itt most megteheted. 


Bakarasz munkái

Vadjutka is a csapat tagja

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása