PandArte

Kampányoljunk a magyar termékekért!

2013. március 14. - PandArte

A Breslo.hu Magyarországi Kreatív Közösség- egy olyan online felület, ahol kiállíthatod, eladhatod a munkáidat vagy vásárolhatsz egyedi készítésű tárgyakat, önálló magyar alkotóktól. A csapat küldetése egy olyan befogadó világ létrehozása, amely felkarolja a kreativítást és segít az embereknek abban, hogy azzal foglalkozzanak, amivel szeretnének.

A Breslo csapata nemrég kitalált egy kampányt, ami azt szorgalmazza, hogy minél több magyar terméket vásároljunk.
 
Kísérlet három lépésben - Mi történne, ha egy napon mindenki csak magyar terméket vásárolna?
 
 
Ez egy olyan kísérlet, ami felhívja Magyarország figyelmét arra, hogy létezik alternatíva a kínai termékekkel szemben. Győzzünk meg minél több embert arról, hogy alkalomadtán helyi termékeket vásároljanak. Látogassátok meg a kampány oldalát és osszátok meg a legkreatívabb ötleteiteket, hiszen most díjazzák a válaszaitokat. Csak válaszolni kell arra a kérdésre, hogy szerintetek mi történne, ha egy napon mindenki csak a mi termékeinket vásárolná? Mindezt március 31-ig tehetitek meg, utána kezdődik a kampány következő állomása.
 
A magyar kézművesek legújabb generációja díjazza majd a legjobb válaszokat. 10 magyar alkotó eltökélt szándéka, hogy megmutassa mi az igazi magyar minőség. Népi motívumokkal díszített táskák, dísztárgyak, kézi munkák, humoros játékok, eredeti ékszerek, festett tornacipők várják a résztvevőket.Hogy kik ezek?
 
 
Támogasd te is kezdeményezést!
 
Háromféle bannert készítettek elő, melyek közül választhattok, hogy támogatásotokról jelet adjatok. Segítsetek Ti is a népszerűsítésben, hogy az információ minél több emberhez eljusson. A bannereket innen
tölthetitek  le.
Ha nincs saját blogotok, A Breslo csapata annak is örülne, ha meglátogatnátok őket a Facebookon. Keressetek valamit, ami elnyeri tetszéseteket a kampányalbumból.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása