PandArte

Nyári táskamánia

2013. augusztus 01. - PandArte

Szabó Márti ( Buttondoll design ) tervező munkáit már egyszer bemutattam Nektek. Akkor olyan táskákat készített, aminek az előlapjait cserélgetni lehetett, de azt is ő találta ki, hogy bárkinek megvalósította a " baba képmását " egy fénykép alapján:) Ezeket az izgalmas munkáit itt nézhetitek meg, de most a legújabb táskáit szeretném megmutatni.

10_party.jpg

" A Buttondoll nyári táska kollekciói a RETRO CHIC és a PARTY CHIC, csajos, könnyed, praktikusan viselhető kistáskák választéka. Egyfajta kettősség jelenik meg a két kollekcióban, ami tervezőként is jellemez, a vidéki nyugalom, a lassúbb ritmus, a letisztultság és a városi pörgés, a színek, a bohémság.

179727_594388487268692_1661675946_n.jpg

A RETRO CHIC „egy kis vidék a városi létben”! A lenvászon anyagból készült „clutch”-ok régi festőhengerekkel nyomott mintával díszítettek. A családi örökségből maradt hengerek a vidéki hangulat varázsát idézik – amit a minták jelentenek a nagyszülők szobáinak falairól – és ezek születnek újra a mindennapok használatában.

02_retro.jpg

A táskák készülnek bal és jobb kezesek számára, illetve a bújtató segítségével könnyedén a nadrágra is rögzíthetők, így a nyári fesztiválszezonban különösen praktikus viselet.

08_party.jpg

A PARTY CHIC a letisztult színek és természetes anyagok ellenpólusaként született, vidámabb és bulisabb vonal, igazi parti kellék. Kétféle fazonban (sima és lehajtható) készülnek, textil és műbőr kombinációjával. Szintén a praktikusságot figyelembe véve, a karpánt bal és jobb oldalra is rögzíthető és lánc vállpánt is rendelhető a táskákhoz."

09_party.jpg

05_party.jpg

Amit fontos megemlíteni, hogy minden táska egyedi, nem készül egy fazonból és anyagból két ugyanolyan, hiszen az egyediség az egyik legfontosabb szempont a táskák tervezésénél.

11_party.jpg

A RETRO CHIC táskák a KisVillában, Biatorbágyon, a PARTY CHIC táskák a Bejuska&Dio-ban, Budapesten vásárolhatók meg, illetve a Buttondoll FB oldalán is rendelhetők.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása