PandArte

A humor nagyágyúi - képregény táskák

2013. augusztus 20. - PandArte

Két taiwan tervező lány arra gondolt, hogy milyen jó lenne olyan táskákat készíteni, amik 2 dimenziósnak tűnnek a valóságban. Így született meg a Jump From Paper márka, és azok a táskák, amik úgy néznek ki, mintha csak kivágtad volna egy képregényből.

jump-from-paper.jpg

JumpFromPaper-Travel-Fever-2.jpg

DSC_0055.JPG

A lányok tele vannak őrült ötletekkel, folyamatosan keresik az újdonságokat, fő mottójuk pedig az, hogy a humor a legfontosabb design elem. Termékeikkel szeretnék felvidítani és boldogabbá tenni az emberek mindennapjait. " Life does not need to be that serious, people are born to have fun! "...ez eléggé működik is, mert én vagy 10 percig néztem szájtátva ezeket a táskákat, és tényleg sugárzik belőlük egyfajta jókedv és optimizmus:)

DSC_6064-1024x682.jpg

tropicalfish-main.jpgjumpfrompaper_01.jpg
Hogy egyáltalán, egy magazinon kívül mi fér egy ilyen táskába, arra most nem térnék ki, hiszen láthatóan itt tényleg a szórakoztatásról, mintsem a praktikusságról van szó...ettől függetlenül mindenképp szerettem volna megmutatni nektek ezt az érdekes ötletet. A Jump From Paper hivatalos weboldalát itt éritek el, ez pedig a facebook oldaluk linkje. 

21323_zoom2.jpg282244_466565910032463_1176118075_n.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása