PandArte

Újítsd fel lakásodat egy hét alatt a legjobb design üzletekből!

2013. december 11. - PandArte

Imádom a design és a lakberendezési boltok kínálatát, a legolcsóbbaktól egészen a luxus kategóriáig! Ezért is örülök annak, hogy a Polgári Otthon magazin, most először, hosszas munkálatoknak köszönhetően készített egy kuponfüzetet, amivel a legjobb hazai üzletekben vásárolhatunk hasznos vagy éppen dekorációs termékeket, akciós áron. Tényleg nagyon hosszú az üzletek listája, ahol ezt fel lehet használni, ezért én most kiválogattam azokat, amik nekem a legjobban tetszenek:)

 BoConcept

 

accessoriescandlestickscandleholders-s-f-104011016510_1.jpeg

accessoriesdiversetray-s-f-104011015440.jpeg

 

 Butlers

 

 IDdesign

 

 Boróka Otthonbolt

 Ribiszke Lakberendezés

Polgári Otthon Shopping Days

December 16-22. között először kerül megrendezésre a Polgári Otthon Shopping Days, amelynek keretében 40 lakberendezési (világ)márka kínálja kedvezményesen termékeit a karácsony előtti utolsó adventi héten. A Polgári Otthon Online (www.polgariotthon.hu) felületén, a Shopping Days menüpont alatt megtalálod a promóció részleteit és az akcióban résztvevő üzletek teljes listáját, a legújabb lapszámban pedig a kuponokat!

1456684_579859382086528_1537014449_n.jpg

Érdemes végignézi az üzletek kínálatát, amit könnyen megtehettek a weboldalaikon, mert abszolút lehet olyan apróságokat is találni, amik alapvetően sem túl drágák, kuponnal meg pláne nem:) Jó shoppingolást!! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása