PandArte

Csábító munkahelyi outfit

2014. július 06. - PandArte

A nyári leárazásoknak nem lehet ellenállni, pláne nem egy óriási outletben, ahol a legnagyobb divatmárkák közül válogathatsz, szemtelenül jó áron:) A téli kiruccanásunk után most ismét meghívtak minket bloggereket Parndorfba, hogy bemutassunk pár outfitet, ami a mi ízlésünket tükrözi. Ezúttal is varázslatos élmény volt ez a shopping-kaland!

DSC_3344ab.jpg

Délelőtt érkeztünk meg a Designer Outlet Parndorf-ba, ahol a reggeli kávézás után elkezdtük járni a szebbnél szebb üzleteket. Meglepődtem, hogy most tényleg milyen jó áron lehet beszerezni alap, vagy extra darabokat. Kiderült ugyanis, hogy már javában tart a SUMMER SALE, aminek nagyon megörültünk!

DSC_3163.jpg

DSC_3233.jpg

DSC_3150.jpg

Jó pár üzletet végigjártam, ( több mint 130 exkluzív designer-üzletük van, úgy, mint Armani, adidas, Gucci, Fossil, Furla, Nike, Michael Kors, Prada ) hiszen többféle outfitet is bemutatok majd a közeljövőben, de most egy olyannal kezdem a sort, amibe szívesen mennék dolgozni a nyáron. A fotókat ezúttal Rács Zsófi készítette, akinek a munkáit ezen az oldalon tudjátok megtekinteni. 

DSC_3248.jpg

DSC_3151.jpg

DSC_3317.jpg

A workoutfit kiválasztásánál a klasszikus árnyalatoknál maradtam, mint a fekete, fehér, natúr színek, fazonban viszont megbolondítottam a dolgot:) A nadrág ugyanis rövid lett, a szokásos kosztüm nadrág és szoknya helyett, de még nem "törvénytelenül" rövid! A blúz pedig rövid ujjú és könnyed viselet, aminek a nyak és a váll környéki esése tetszett meg nagyon. 

DSC_3349a.jpg

DSC_3344a.jpg

DSC_3359.jpg

DSC_3365a.jpg

DSC_3383.jpg

A táskára csak rá kell pillantani szerintem, és egyből beleszeret minden lány, igazi örök darab:) A cipő pedig pont passzolt mindenhez, a színekhez és a stílushoz is, ráadásul még kényelmes is volt, hiszen nem tűsarkú.

Kreditek

Short: Calvin Klein Jeans
Blúz: Escada
Táska: Bally
Cipő: Armani
Napszemüveg: Karl Lagerfeld

Magyar nyelvű oldal a Designer Parndorf Outlethez

DSC_3120.jpg

 Csipet csapat a Shopping kiránduláson

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása