PandArte

Dobd fel menő pólókkal a ruhatárad!

2014. szeptember 14. - PandArte

Az igény, hogy különleges viseleteink legyenek, szinte mindannyiunkban megvan, csak sokszor ehhez olyan árak párosulnak, hogy inkább lemondunk róluk. Egy fiatal magyar pár ezen szeretne változtatni, mégpedig úgy, hogy egyedi grafikájú pólók és trikók sorozatát kínálja nekünk! Ezt azért tartom jó ötletnek, mert pár vagány póló mindig fel tudja dobni a ruhatárunkat, minden divattrendtől függetlenül:)

IMG_2233.jpg

A Life is T-shirt koncepciója mögött két lelkes fiatal áll, akik a magánéletben is egy csapatot alkotnak:) Ők Évi és Isti. Nemrég indították el webshopjukat, ahol limitált példányszámú, egyedi pólók, trikók és különböző kiegészítők érhetők el. 

unnamed (3)_13.jpg

" Régóta törtük a fejünket, hogy szeretnénk a mindennapi munkánk mellett egy saját vállalkozásba belevágni. Az elhatározás megvolt, egy webshop ötlete is körvonalazódott, azonban hogy mit is szeretnénk elérhetővé tenni a boltunkban még váratott magára. Aztán egy utazás alkalmával vettünk magunknak pár pólót és megszületett az ötlet: Keressünk egy nagy rakás egyedi terméket, és tegyük elérhetővé egy online üzletben! Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy méretből akár több darabot is talál valaki nálunk, így tudjuk biztosítani, hogy az utcán, egy buliban ne jöjjön szembe senkivel ugyanaz a póló! - meséli Isti

3_2.jpg

5_3.jpg

A póló divattrendektől függetlenül mindig keresett

" Amikor elkezdtünk komolyabban foglalkozni az ötlet megvalósításával, megnéztük az itthoni kínálatot és úgy gondoltunk, hogy tudunk újat mutatni. Mi elfogadható áron kínálunk egyediséget, olyan termékeket, amiket mi is szívesen viselünk. Bár még az utunk elején járunk, a rengetek pozitív visszajelzés, a visszatérő vásárlók, az együttműködés miatt megkeresők mind megerősítettek minket, hogy az irány helyes."- teszi hozzá Évi

A gyártás Thaiföldön zajlik

A pólók jelenleg teljes egészében Thaiföldön készülnek, a varrástól a nyomtatásig. Nem egy hatalmas gyárat és tömegtermelést kell elképzelni, hanem egy családi vállalkozást, ahol az anyuka varr és igazgatja a varrodát, a fiatalabb generáció pedig a grafikákkal, nyomással vagy a saját boltjukban, az árusítással foglalkozik. Istiék az egyik nyaralásukon találkoztak velük, azóta pedig már többször meglátogatták őket, ebből alakult ki egy jó kapcsolat, ezáltal tudott útjára indulni a lifeisTshirt.hu.

10443538_727081723995607_6153932855476682163_n.jpg

IMG_2301.jpg

IMG_2283.jpg

Hogy miért ennyire messzire tettétek a gyártást? 

" A kérdés jó, ott jött velünk szembe a lehetőség, kihasználtuk. Próbáltunk utána közelebbről keresni hasonló termékeket, de nem találtunk versenyképes árban hasonló cuccokat. Egyébként érdemes tudni, hogy délkelet-ázsiai, kínai viszonylatban Thaiföldön a legjobb a minőség, a ruhaiparban dolgozókat fair módon megfizetik, nincs gyerekmunka sem. " 

A pólók és trikók szerencsére több fazonban is kaphatóak, külön fiúknak és lányoknak. Nagyon széles a skála, a kerek nyakkivágású normál fazonú pólóktól kezdve, a bővülő trikókon át, az aszimmetrikus és oldalt mély kivágással, olyan fesztiválos stílusban:) A fiatalok egyébként folyamatosan azon dolgoznak, hogy újabb és újabb minták, formák kerüljenek fel a shopba.

1459777_756514611052318_797752676928167996_n.jpg

IMG_2420.jpg

10645000_767595856610860_4945103925435856590_n.jpg

Jövőbeli tervek

Rengeteg ötlet kavarog a fejünkben! Hamarosan új trikók és pólók érkeznek, a hidegre való tekintettel melegebb ruhákkal is szeretnénk előrukkolni, tavasszal már rövidnadrágot is találni fognaka kínálatunkban. Több vásáron fogunk megjelenni, fontosnak tartjuk, hogy termékeinkkel bekerüljünk offline üzletekbe is.

Ahol megtaláljátok őket

Amennyiben az időjárás is engedi, szeretnénk még többször megjelenni idén a Design Passage-on és a Gouba-n is, ezen kívül várjuk olyan boltok megkeresését, akik számára érdekesek lehetnek a termékeink!

www.lifeistshirt.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása