PandArte

Világító színes gömbök otthonra - DIY

2014. november 23. - PandArte

IMG_3913.jpg

Az előző héten két olyan workshopot is szerveztem, amin PAM fénygömböket készíthettetek. Nagyon szeretitek ezeket a hangulatos világításokat, ezért is telt meg kétszer egymás után a hangulatos Műhely Egyetem Cafe " munkaasztala ". Tényleg szuper volt a légkör, nagyon lelkesen és szorgosan készültek a különböző színű fényfüzérek:)

IMG_3812.jpg

IMG_3864.jpg

IMG_3863.jpg

Fotók: Éberling András

IMG_3861.jpg

Rengeteg színes lufi, cérna, papír és ragasztó az alapanyaga ezeknek a fényfüzéreknek. Innentől kezdve pedig már csak kitartás kell, hiszen rajtunk múlik, hogy egyszerre hány gömböt tudunk elkészíteni...na meg persze Pálinkás Mariann, a technika mindentudója:) A lufit fel kell fújni, majd beragasztózni, betekerni cérnával, és ismét ragasztózni...ez így megy addig, amíg a sok cérna be nem fedi a lufit. Száradás után pedig leengedjük a lufit, kihúzzuk a már kemény gömbből, a lyuk helyére pedig beillesztjük az égőket.

IMG_6453.JPG

A helyszínt és a finomságokat nagyon köszönöm a Műhely Egyetem Cafenak:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása