PandArte

Dobd fel a bulikat vicces fotókellékekkel!

2014. december 06. - PandArte

picmonkey_collage.jpg

A Fringo pici műhelyként, mégis óriási tervekkel indult útnak! A fiatalok szilárd elhatározása volt, hogy ha törik, ha szakad, mosolyt csalnak mások arcára. Fotókellékeik tökéletesen alkalmasak arra, hogy ahogyan a kicsik mondják, „felboldogítsák” a pillanatokat, legyen szó kisebb baráti vacsoráktól, lánybúcsúkról, szülinapi bulikról, esküvőkről, vagy céges rendezvényekről.

unnamed_19.jpg

_sam4967.JPG

 " Idén májusban házasodtak össze a legjobb barátaink, és óriási vágyuk volt egy fotósarok, ahol a vendégek elkészíthetnek egy pár vicces képet kalapokkal, bajszocskákkal. Hihetetlen volt számomra, de itthon egyszerűen nem találtunk ilyen fotókellék csomagokat, a távolról rendelt darabok pedig élőben olyan picinek bizonyultak, hogy maximum egy két éves gyermek számára lett volna megfelelő. Így jött az ötlet, hogy jó lenne valami kreatívat, szeretni valót és nem utolsó sorban használhatót alkotni! "

unnamed_3_.jpg

_sam4974.JPG

A Fringo fotókellékeket egyszerű használni! Ha megrendelitek a csomagokat csak egy olló és némi ragasztó kell majd, hogy kivágjátok, és a vicces elemeket a hurkapálcákhoz rögzítsétek! A grafikáik európai méretben készültek, minőségi digitális nyomtatásban.

Karácsonyi kellékek 

unnamed_2_.jpg

_sam5057.JPG

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása