PandArte

Készíts egyedi ötvös ékszereket!

2015. január 14. - PandArte

picmonkey_collage_k.png

Ötvös workshop a PandArte bloggal,
az Ékezet Galériában!

Betelt!!!

Pecsételd bele saját ékszeredbe a legfontosabb mottódat, a számodra kedves személy nevét, kedvenc rövid idézetedet, hitvallásodat...szóval bármit, ami Rád jellemző és Téged tükröz vissza! Erről szól a legújabb workshopom, amit az Ékezet Galériával közösen szervezek. 

Ezen a kreatív eseményen nem csak meglesheted, hogyan működik egy ötvös műhely, hanem ki is próbálhatod magad, hiszen Te készíted el saját réz, vagy ezüst ékszeredet, a kitalált feliratoddal, amitől teljesen egyedi kiegészítőid lesznek!

Tematikák: Karkötő és Gyűrű

picmonkey_collage5.jpg

64eda1fd61f6b19f1f31faba8c1cc5ae.jpg

picmonkey_collage_12.jpgA workshopon egy karkötőt és egy gyűrűt készíthetsz, a fantáziádra van bízva, hogyan használod fel fémeket, persze Dóri, Szilvi és Rita segíteni fognak mindenben, és megmutatják a lépéseket, trükköket:) A fenti képekből inspirálódhatsz kicsit, hiszen többféleképpen is kialakíthatod az ékszeredet. Lehet zárt és nyitott, keskenyebb, vagy vastagabb, egyszerűbb, vagy bonyolultabb.

Alapanyagként választhatsz majd sárga és vörös rezet, illetve ezüstöt is! Miután ez megvan, kialakítod az ékszer alapformáját, majd beleütöd a választott szavaidat, utána pedig megformálod a karkötődet és gyűrűdet. 

picmonkey_collage3_2.jpg

Részvétel

 

Időpont: január 24. szombat 
Egy workshop három órás, és az alábbi beosztásokra lehet jelentkezni
Reggel 10:00 - 13:00 ig, délután 14:00 - 17:00 -ig, és 17:00 - 20:00-ig.

Részvételi díj: 11.000 Ft Ami tartalmaz egy gyűrűt és egy karkötőt. Természetesen, ha két gyűrűt, vagy két karkötőt szeretnél készíteni, lehet variálni. Fontos, hogy ha ezüstből szeretnéd mindkét ékszeredet elkészíteni, az plusz 5000 Ft anyagköltséggel jár!

Jelentkezés: pandarteblog@gmail.com Mindenképp írd meg, hogy mit szeretnél majd készíteni, illetve, hogy milyen anyagból, sárgaréz,vörösréz vagy ezüst!

Egy workshopon maximum 5 fő tud részt venni.

Helyszín: Ékezet Galéria, Budapest, 1065 Hajós utca 41. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása