PandArte

Tavaszi futás a szabadban!

2015. március 18. - PandArte

4_1.jpgA hétvégén Festy barátnőmmel kipróbáltuk a Helly Hansen új futóapplikációját...na meg természetesen a ruhákat is:) Mivel nem vagyok hozzászokva a futáshoz, az utóbbi jobban lekötött, pláne úgy, hogy pont azon a szombaton 5 fok volt, így egyáltalán nem volt mindegy, hogy ezek a speciális ruhák mennyire tartanak melegen és mennyire nem engedik át a hideget.

img_5476-edit.jpg

img_5485-edit.jpg

Szóval, ilyen az, amikor egy divat és design blogger a nyakába veszi a Római partot:) Nagyon jól éreztük magunkat, persze futottunk is, hiszen minél nagyobb távot teszünk meg, az applikációban annál nagyobb lehetőségünk van megtervezni a saját futószettünket! 

img_5519-edit.jpg

img_5765-edit.jpg

img_5781.jpg

A futók tetszés szerint formálhatják, szerkeszthetik, alakítgathatják az általuk tervezett mintát. A This is My Style galériába feltöltve a kész műveket megoszthatják az egész világgal. A legügyesebb alkotóknak legyártják a maguk által tervezett egyedi mintázatú futónadrágot.  

img_5570-edit.jpg

img_5597-edit.jpg

img_5623.jpg

img_5789-edit.jpg

Nekem nagyon bejött ez a futós nap, most hétvégén tervezem is a folytatást. Jó lenne rákattanni, mert amennyire leszív, annyira fel is tölt ez a mozgásforma, pláne kint a szabadban! A profi fotókat köszönöm szépen Vivien Arato Photography-nak:) 

Az alkalmazásról az alábbi linken tájékozódhatsz

Nézd meg a This Is My Style galériát és töltsd le az applikációt!

img_5841-edit.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása