PandArte

Így készítettünk designer táskákat!

2015. április 27. - PandArte

Április 25-én, szombaton, egy teljes napon át érkeztek az izgatott jelentkezők a Béta Version műhelyébe, ahol igazi designer bőrtáskákat készítettünk. Tavaly ez volt az egyik kedvenc PandArte workshopotok, és hát idén is imádtátok:)

img_2584.png

Persze teljesen érthető ez a lelkesedés, hiszen mi Nők alapvetően imádjuk a táskákat, az pedig még különlegesebb, ha saját magunk készíthetjük el kedvenc kiegészítőnket. Volt is örömködés rendesen, meg sikerélmény is, hiszen ezeken az eseményeken olyan nincs, hogy nem sikerül!

img_2610.JPG

img_2611.JPG

img_2591.JPG

A workshop menete ugyanaz volt mint tavaly. A táska alapszíne viszont most nem fekete volt, hanem natúr-aranybarna színű, növényi cserzésű bőr. Ami pedig pluszt jelentett, hogy ezúttal egy vállpántot is rátettünk!

A résztvevők először kiválasztották, hogy a bőr alaphoz milyen színű táskafedő passzol számukra a leginkább, majd a kis kiegészítő bojtokat is összeállították fejben. Utána következett a lyukasztás, kalapáccsal és az ehhez szükséges eszközökkel. Három mintát lehetett belelyukasztani a táskába.

img_2585.JPG

img_2589.JPG

img_2596.JPG

img_2575.JPG

Miután ezzel elkészültek a lányok, Rainer Zsófi ( a márka tervezője ) összevarrta a táskákat, és Varga Cilivek közösen ( a márka menedzsere ) megmutatták, hogyan lehet elkészíteni a színes bojtokat és a vállpántot hozzá. A végén pedig mindenki kapott egy PandArte oklevelet, hogy sikeresen elvégezte a workshopot:) 

img_2572.JPG

img_2603.JPG

img_2612.JPG

A többi képet ebben a galériában tudjátok megnézni:

Köszönöm minden résztvevőnek a jelenlétet, Zsófinak és Cilinek pedig a profi hozzáállást és szakértelmet! Remélem ősszel ismét szervezhetek ilyen workshopot, addig is a legújabb, tavaszi-nyári Béta kollekciót itt megismerhetitek!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása