PandArte

Giga PandArte workshop - Múzeumok Éjszakája

2015. június 21. - PandArte

picmonkey_collage_66.jpg

Nagyon lelkes vagyok, mert tegnap egy óriási PandArte workshopot tartottunk a Goldberger Textilipari Múzeumban! Délután öttől egészen éjfélig tartott a nagy móka, hiszen a Múzeumok Éjszakáját ünnepeltük:) Nagyon örülök, hogy felkért a múzeum erre a feladatra, igazi kihívás volt, hogyan sikerül kitalálni, leszervezni és lebonyolítani egy 200 főre kalkulált workshopot, de minden szuper volt:)

És tényleg voltatok kétszázan:) Gyakorlatilag ahogy berendezkedtünk, folyamatosan jöttek is a résztvevők ( még éjfél előtt 15 perccel is! ), elképesztő pörgés volt. Az egyik asztalnál sima vászontáskákra lehetett textilfestékkel festeni, ezt vezettem én. Itt vagy egy jó kis stencil sablont választottak ( amit ezúton is köszönök a Pagina Galériának ), vagy ragasztó szalaggal alakítottak ki formákat, vagy saját maguk rajzoltak a vászonra és azt festették le. Ebben az albumban láthattok hangulatképeket erről...sajnos sok időm most nem volt fotózni:)

A másik asztalnál Anyukám ( Gabalkotások ) és barátnője, Andi várta az embereket, náluk pedig pólófonalból készítettek különböző nyakláncokat! Persze sokan voltak, akik először ide, majd oda ültek, és egy csomó szépséggel tértek haza. Elképesztő flow élmény ez ilyenkor, amiért nagyon hálás vagyok! Mindenki mosolyog, gondtalanul cseverészik, vagy éppen elmélyedve alkot...igazi boldogság:) Szóval köszönöm a lehetőséget és az élményt, várom a következő alkalmat, keressetek bátran az ötletekkel:) A textilékszerekről itt láthattok képeket! 

A textilékszer workshopon az alkotó utólagos engedélyével Cirrhopprecycle oldaláról letöltött képeket is használtuk és több forma mellett a nemrég debütált LOOG-X nyakláncát is elkészítettük.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása