PandArte

Kényelmes és csinos Kismama divat

2015. november 05. - PandArte

Folytatom az egyik legújabb kedvenc témámat, vagyis azt, hogy Kismamaként hogyan lehet kényelmesen és csinosan öltözködni. A fotózás helyszíne ezúttal is a csodaszép Villa Bagatelle volt, de most a belső tereket használtuk...és ha már ott voltunk, reggeliztünk is egy finomat:)

img_8400.jpg

Talán furcsa paradoxon, hogy éppen pocakosan kedvelem jobban a szoknyákat és ruhákat, korábban sokkal nadrágosabb voltam. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a kényelmes pamut szoknya egy szuper harisnyával, ami persze nem szorítja a derekamat, sokkal komfortosabb, mint egy nadrág, ami tud itt-ott nyomni és szűkös lenni, pláne pocak téren. Szóval egy kicsit nőiesebben öltözködöm ebben az állapotban, mint eddig!

10_2.jpg

img_8428.jpg

A kéket alapvetően nagyon szeretem, szerintem ezt azok pontosan tudják, akik csak ránéznek a blogomra, de most a könnyed, nyárias türkiz árnyalatot lecseréltem a királykék színre, ami sokkal erőteljesebb és karakánabb. Ezt a szoknyát a hűvösebb idő miatt egy garbóval kombináltam. Ez a NON+ garbó egyébként azért is tetszik, mert hátul cipzáros, így sokkal könnyebben bele lehet bújni, mint a szűknyakú társaiba.

4_3.jpg

img_8300.jpg

img_8360.jpg

Amúgy a pocaklakóval, aki kisfiú lesz, de a neve még kérdéses, szerencsére minden rendben van:) Szépen növekszik, egyre kerekebbek az idomaim, és mivel még nincs nagy súlya, nekem is könnyű vele közlekedni. Most a 23. hétben járok, igyekszem kihasználni ennek minden szépségét és izgalmát. A pici egyre jobban mocorog, amit én is egyre intenzívebben érzek, járunk kismama jógára, hallgatok vele zenét, néha énekelek is neki, és beszélek hozzá...igazából ahogy lehet, kapcsolatot teremtek vele:)

3_4.jpg

img_8337.jpg

Köszönöm a csodás fotókat Arató Viviennek, a ruhákat pedig Kiss Saroltának, a NON+ tervezőjének:)
Hamarosan folytatom a kedvenc outfitek bemutatását!

Ruhák: NON+
It's a boy nyaklánc: Fércművek
Nyuszi: Mamas & Papas
Fotók. Vivien Arato Photography

img_8328.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása