PandArte

Adventi workshopok

2015. november 10. - PandArte

Már alig vártam, hogy ismét karácsonyi workshopokat szervezhessek, imádom a hangulatukat, és a tavalyiból kiindulva, Ti is:) Szóval november 22-én el is kezdjük a készülődést az adventi időszakra, hiszen 29-én, már meg kell gyújtani az első gyertyát, rá pár napra pedig ki lehet csomagolni az első kis ajándékot az adventi naptárból. Szeretnétek ezeket mind Ti magatok elkészíteni?:)

7_1.jpg

Az adventi  workshop tematikái 

 

Adventi koszorú vagy ajtódísz

Idén is megbolondítjuk egy kicsit az adventi koszorúkat:) Nagyon stílusosak és hangulatosak tudnak lenni ezek a díszek, ha a szalma alapot kötött anyaggal vonjuk be. A workshopohoz minden kelléket mi biztosítunk, kötött anyagok, gyertyák és különböző hangulatos, karácsonyi kiegészítők formájában, hogy olyan adventi koszorúd legyen, amilyet megálmodtál!

Ha esetleg már lenne koszorúd, készíthetsz ajtódíszt is ezekkel az alapanyagokkal, a foglalkozás elején eldöntheted, hogy melyiket szeretnéd:)

Itt láthattok pár tavaly készült koszorút, ezen a linken pedig találtok egy szuper képes beszámolót a tavalyi workshopról!

img_6814.PNG

Baglyos adventi naptár

Sokan szeretitek a cuki baglyokat, ezért arra gondoltunk, hogy idén karácsonykor legyen téli baglyos az adventi naptárunk:) A helyszínen 24 db papírzacskós változatot készíthetsz majd, amihez jó sok színes papírt, csipeszt, spárgát és számokat viszünk, hogy az egyedi kis baglyokba rejthesd a meglepetéseidet. 

Javasoljuk, hogy már most hozd magaddal azokat az apróságokat, amiket szeretnél becsomagolni, hogy otthon ezzel már ne kelljen foglalkoznod...hiszen december 1-én kezdődik a bontogatás:)

bagoly.jpg

Időpont:

November 22. vasárnap

10:00 - 12:00 BETELT!!! és 13:00 - 15:00 ig ( vannak még helyek ) adventi koszorúkat készíthettek
15:30 - 18:00 baglyos adventi naptárakat készíthettek

Létszám: max.15 fő/ csoport

Részvételi díj: minden tematika esetében 7000Ft/ adventi naptár vagy koszorú, amit a helyszínen rendezünk. 

Helyszín: A hangulatos Cake Shop Garden, 1028 Bp, Hidegkúti út 81. 

Jelentkezés: pandarteblog@gmail.com címre írd meg, melyik tematika érdekel és melyik időpont felel meg neked.

cake.jpg

A Cake Shop Garden Sallay Fanni második megvalósult álma, hiszen Pesten már évek óta nagy sikerrel működik a Cake Shop. A budai hegyekben megnyílt hely viszont nagyobb és úgy lett kialakítva, hogy egy igazi barátságos otthon hangulatát adja vissza:)  Imádni fogjátok!!! A süti és sós kínálatukat pedig mindenképpen meg kell majd kóstolnotok, mennyei:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása