PandArte

Mesés adventi koszorúk

2015. november 22. - PandArte

Vasárnap reggeltől estig az adventi időszakra készülődtünk közösen a PandArte Karácsonyi workshopon:) A visszajelzéseitek alapján szuperül éreztétek magatokat, aminek nagyon örülünk, mert mi is nagyon feltöltődtünk... jó volt látni, hogy mennyi szép és egyedi adventi koszorú készült!

picmonkey_collage_36.jpg

A folyamat lépéseit idén is Anyukám ( Gabalkotások ) és barátnője, Lia mutatta meg a résztvevőknek. Ők ketten elképesztően sok alapanyagot hoztak, az volt az érzésem, mintha egy mesés virágboltba csöppentünk volna, ahol mindenki úgy érezhette magát, mint egy gyerek, hiszen bármit választhatott a koszorújához:) Köszönöm ezt a nagy felkészülést Nektek!

Ehhez már csak a résztvevők kreativitása kellett, amiből nem volt hiány! Nagyon merészen és bátran bántak a színekkel és az alapanyagokkal, tetszett, hogy teljesen különböző koszorúk készültek. Sok kombináció nekem eszembe se jutott volna, jó volt rácsodálkozni a rengeteg ötletre, és az elkészült koszorúkra, hogy milyen szépek.

picmonkey_collage2_4.jpg

Az idei adventi workshopot a Cake Shop Garden-be álmodtam meg, mert szerintem a mesébe illő, kandallós, fa házikóra emlékeztető kávéház hangulata remekül passzolt a karácsonyi témához. Ezúton is köszönöm a lehetőséget és a mindig isteni sütiket Sallay Fanni:)

Ebben a galériában megnézhetitek az összes elkészült koszorút!


Volt olyan is, aki baglyos adventi naptárat készített velünk!

picmonkey_collage4_4.jpg


Én pedig ezt karácsonyi asztali díszt álmodtam meg az otthonunkba:)

img_7641.JPG

picmonkey_collage5_2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása