PandArte

21 magyar blogger szuper DIY ötletei!

2015. december 20. - PandArte

Nagyon szuper felkérést kaptam idén nyáron, 20 blogger társammal együtt! Megmutathattuk a kedvenc DIY ötletünket egy Magyarországon egyedülálló könyvben, aminek a mottója az, hogy " Te is meg tudod csinálni " !  Ebben a könyvben arra bátorítunk Titeket, hogy ragadjatok ecsetet, ollót, kalapácsot vagy fúrót, és hozzatok létre valami saját, egyedi dolgot.:)

picmonkey_collage_45.jpg

 Az ötlet gazdái

" Az egyik legjobb dolognak tartom az együttműködéseket. Hasonló témában tevékenykedők szálai egyszercsak összetalálkoznak és közösen létrehoznak valami jót! Mert ez történt. A Boook kiadónak két éve írt levelünkre pozitív visszajelzést kaptunk, mely szerint nyitottak arra a könyvötletre, amivel megkerestük őket: DIY bloggerek/alkotók csináld magad ötleteinek leírása sok-sok képpel, egy könyvben. " - meséli Neuvirth Judit, aki férjével Födő Gáborral közösen vezeti Vintage Bazaar műhelyüket.

Munkatársak

A sokszínű, vegyes csapatot B. Tier Noémi, a Kedvenc Otthon blog írója koordinálta nagyon jó érzékkel, aki a könyv szerkesztője és stylistja is lett. Tóth Milán pedig gyönyörűen fotózta be a könyvet elejétől a végéig. Földi Hajnal erős esztétikai érzékkel a könyv látványát tette nagyon szerethetővé.

21 blogger

21 kreatív ötlet, 21 személyes értelmezés és 21 blog, melyek írói nap mint nap inspirálják követőiket az otthonszépítés és a dekoráció területén. Egy izgalmas könyv, amely kézen fogja és végigvezeti az olvasót az alkotás folyamatán. A tutorialokkal, tippekkel, hasznos információkkal összeállított tartalom azoknak szól, akik nem a szokványos megoldások hívei, és akiknek az alkotás feltöltődést, játékos kalandot, örömteli kihívást jelent. 

csoprtkep1.jpg

A csapat: alsó sor balról: Pandarte, Borsabox, Borarti for kids , Dizain , HNA design,Térkultúra , Szimpla Design Shop, Nem Mind Lom , OtthonkommandóNapi szemtorna, Masni dekoráció, Inspirációk lakberendezéshez 

felső sor balról: Lakbear, A napfény illata, Nemiskacat, Vintage Bazaar, Kisflanc,Kedvenc otthon, Juditu, Merci-Ancsa dekor, Botanika


Az én ötletem

Jómagam egy babakörforgót mutatok be a könyvben, ami egy hímzőkeretből készül. Uniszex darab, úgyhogy ajánlom minden Anyukának! Könnyű elkészíteni, a léggömbök és felhők pedig nagyon babás hangulatot adnak a gyerekszobának:) Ez a munka a legújabb Kismama magazinban is megjelent, onnan is elleshetitek a lépéseket, de érdemes megvenni a könyvet, mert izgalmas ötletekkel találkozhattok benne! 

12032232_902149309871183_1487884203849937670_n-600x470.jpg

Elkészült a körforgó

11218856_957080594364403_6269752315111652886_n.jpg


Így készült A nagy DIY könyv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása