PandArte

Ilyen volt a pirográf workshop!

2016. március 27. - PandArte

Márciusban két alkalommal is kipróbálhattátok a pirográfiát az idei első PandArte workshopon, Nagy Klaudia közreműködésével. Nagyon szerettétek ezt a technikát, amikor is a forrasztópákával gyakorlatilag olyan grafikát égethettetek fa tároló ládákba, amiket csak szerettetek volna:)

picmonkey_collage_66.jpg

Eleinte húsvéti motívumokkal indult a workshop ötlete, de a résztvevők fantáziája ennél sokkal színesebb volt:) Sokan voltak, akik saját elképzeléssel érkeztek a helyszínre, ami egyébként nagyon szuper volt! A Fiok nem csak egy egyszerű papírbolt, hanem egy inspiráló workshop helyszín is, ahol igazi műhely hangulat van. Szóval itt alkottunk egyedi fa ládikókat:)

A forrasztópákához nagyon sok fej tartozik, amiknek különböző mintáik vannak, így elég sokat tudott játszani mindenki a grafikákkal. A felső galériában láthatjátok a folyamatot, az alsóban pedig a kész ládákat:) 

Köszönöm Nagy Klaudia design, hogy megmutattad nekünk a pirográfia művészi használatát:) Folyt. köv.!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása